ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Απολέπιση προσώπου: Πόσο συχνά πρέπει να την κάνεις;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Η λάμψη που αποκτά η επιδερμίδα του προσώπου μετά από μια απολέπιση δημιουργεί μια σχεδόν εθιστική εμπειρία. Ίσως χρησιμοποιείς μια ενισχυμένη γήινη μάσκα με ένζυμα, έναν ορό με AHAs πριν τον ύπνο ή ακόμα και ένα απαλό προϊόν απολέπισης που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα, ένα λείο και υπέροχο δέρμα, μπορεί να σε παρακινήσει να επαναλάβεις τη διαδικασία — αλλά πόσο συχνά πρέπει να εφαρμόζεις απολέπιση στο πρόσωπό σου;

Τα οφέλη της απολέπισης προσώπου είναι πολλά. Η τακτική απολέπιση βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος που παραμένουν στην επιφάνεια. Καθώς γερνάμε, ο ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος αρχίζει να επιβραδύνεται, και η απολέπιση βοηθά στην επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις απολέπιση στο πρόσωπο;

Η σωστή απολέπιση μπορεί να βελτιώσει την υφή του δέρματος, να καταπολεμήσει τη θαμπάδα και να προλάβει την εμφάνιση ακμής. Η ιδανική συχνότητα απολέπισης εξαρτάται από τον τύπο του δέρματός σας, με την ευαίσθητη ή ξηρή επιδερμίδα να επωφελείται από ήπια απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το κανονικό, μικτό ή λιπαρό δέρμα μπορεί να ωφεληθεί από ήπια απολέπιση δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση