ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ripped jeans, μαύρο turtle neck top και baby pink μποτάκια
 

Aπογειώστε την ομορφιά σας με αυτό το προϊόν

Το ισχυρό, θαλάσσιο ένζυμο θα σου αλλάξει τη ζωή

Σταύρη Φράγκου

Αποκαλύψτε μια νεανική εμφάνιση στο ντεκολτέ σας με το νέο La Mer The Neck And Décolleté Concentrate. Αυτή η πολυτελής θεραπεία τροφοδοτείται από μια συμπυκνωμένη μορφή Miracle Broth™, που ανανεώνει τα κύτταρα, ενυδατώνει, καταπραΰνει και προσδίδει πιο ανορθωμένη εμφάνιση και πιο σταθερή αίσθηση στις πιο ευαίσθητες και γοητευτικές περιοχές σας.

ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΣ
Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι εύθραυστες περιοχές που είναι ευαίσθητες στις επιπτώσεις του χρόνου, της ρύπανσης και των ημερήσιων στρεσογόνων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του "tech neck" - ο όρος του 21ου αιώνα που αναφέρεται στις γραμμές που εμφανίζονται κοιτάζοντας προς τα κάτω σε κινητές οθόνες για παρατεταμένες χρονικές περιόδους . Το ΝΕΟ Neck and Décolleté Concentrate είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να δώσει στο λεπτό δέρμα μια πιο ανορθωμένη εμφάνιση και πιο σφιχτή αίσθηση ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει βαθιά, εξομαλύνει την εμφάνιση των γραμμών και ενισχύει την προστασία του δέρματος. Με την πλούσια, μεταμορφωτική υφή και τον Concentrated Miracle Broth™, η ειδική σύνθεση αποκαλύπτει ένα πιο ανθεκτικό, ανανεωμένο ντεκολτέ.

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΝΖΥΜΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
Το ισχυρό, θαλάσσιο ένζυμο λειτουργεί με τρεις τρόπους για να βοηθήσει στη μεταμόρφωση της όψης του δέρματος:
Ενδυναμώνει: Ενισχύει τη φυσική δομή στήριξης του δέρματος (κολλαγόνο και ελαστίνη) για πιο σταθερή αίσθηση και πιο ανορθωμένη εμφάνιση. Το δέρμα φαίνεται και αισθάνεται πιο ενισχυμένο και ανανεωμένο.
Απαλύνει: Γεμίζει και απαλύνει το ευαίσθητο δέρμα για να καταπολεμήσει τα σημάδια γήρανσης.
Προσφέρει ομοιόμορφο τόνο: Λειτουργεί για να βελτιώσει τον ορατό αποχρωματισμό και να βοηθήσει το δέρμα να φαίνεται σφριγηλό και υγιές.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Δεν είναι La Mer χωρίς το πολυτελές άγγιγμα. Η πολυτελής υφή αγκαλιάζει το δέρμα με την άνεση της επουλωτικής ενυδάτωσης. Μια μοναδική μαγνητική διαδικασία αναστέλλει τα συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά για ακριβή αποτελέσματα και δημιουργεί μια υπέροχη μεταξένια σύνθεση που γίνεται ένα με το δέρμα, περικλείοντας το λαιμό και το ντεκολτέ σε μια μεταμορφωτική υφή.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ LA MER
Υιοθετείστε ένα διαρκές τελετουργικό. Πρώτα χρησιμοποιείστε το μεταξένιο πινέλο για να εφαρμόσετε τη θεραπεία στο λαιμό και στο ντεκολτέ με ανοδικές κινήσεις για πιο αποτελεσματική και ομοιόμορφη εφαρμογή. Εφαρμόστε ελαφριά πίεση με την παλάμη του χεριού και κινηθείτε προς τα πάνω και προς τα έξω. Έπειτα με τις άκρες των δαχτύλων, κάντε μασάζ προς τα έξω και προς τα πάνω με κυκλικές κινήσεις για πιο σφιχτή αίσθηση, ανορθωμένη εμφάνιση και ενισχυμένη ελαστικότητα που γεμίζει με ενυδάτωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
products  |  beauty  |  must try  |  La Mer  |  beauty rituals

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση