ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Αντηλιακό: Ποια είναι τα σημεία που ξεχνάμε

Τα αφήνουμε διαρκώς εκτεθειμένα και έτσι υπάρχουν και συνέπειες.

Σταύρη Φράγκου

Μπορεί να νομίζουμε με την εφαρμογή αντηλιακού ότι έχουμε καλύψει όλα τα σημεία, αλλά πάντα ξεχνάμε κάποια πίσω αφήνοντάς τα διαρκώς εκτεθειμένα με αποτέλεσμα να υπάρχουν και συνέπειες.

1. Βασικό μέρος που ξεχνάμε, είναι ο λαιμός, ένα σημείο του σώματος που μαρτυρά την ηλικία μιας γυναίκας καθώς δεν επιδέχεται διόρθωση. Μην περιορίζεστε στην εφαρμογή του αντηλιακού μέχρι το πηγούνι και τα κόκκαλα του προσώπου αλλά συνεχίστε μέχρι πιο κάτω.  2. Το άλλο σημείο είναι η προέκταση του λαιμού, δηλαδή το ντεκολτέ. Είναι ένα σημείο ιδιαίτερα εκτεθειμένο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι γυναίκες δίνουν αρκετό ζήλο προκειμένου να αποκτήσει μπρούτζινο χρώμα, με αποτέλεσμα μετά από μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο να το στολίζουν μερικές  καφέ κηλίδες.

3. Ακόμη ένα σημείο είναι τα χέρια, αφού μπορεί να εφαρμόζουμε αντηλιακό με τη βοήθειά τους αλλά ξεχνάμε να εφαρμόζουμε αντηλιακό στην πάνω πλευρά τους. Μπορεί να μην το έχετε ξανακούσει αλλά τα αυτιά είναι και αυτά θύματα των ακτινών του ήλιου και με την υπερβολική έκθεση κοκκινίζουν και ξεφλουδίζουν. 

Μετά από αυτά που διαβάσετε θα εφαρμόσετε παντού το αγαπημένο σας αντηλιακό που θα προσφέρει απόλυτη αντιγηραντική και αντηλιακή προστασία εξαιρετικά ευρέος φάσματος.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση