ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

6 λόγοι που θα σας πείσουν να φοράτε λιγότερο make up

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψετε τη #nomakeuplook τάση και θα νιώθετε το πρόσωπό σας πιο ανάλαφρο και καθαρό.

Η τάση των τελευταίων χρόνων και η εμμονή αρκετών celebrities με το #nomakeuplook και η ανάγκη για καθαρό πρόσωπο θα σας κάνουν να μειώσετε την ποσότητα foundation που χρησιμοποιείτε. Θα δείτε ότι δοκιμάζοντας να μειώσετε τη χρήση του foundation θα ξεκουράσετε το πρόσωπό σας και θα είναι πιο λαμπερό.

Σας δίνουμε 6 βασικούς λόγους που θα σας πείσουν να εντάξετε στην ρουτίνα ομορφιάς σας το #nomakeuplook.

1. Θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι αφού σύμφωνα με έρευνα, ξοδεύουμε έναν χρόνο και τρεις μήνες συνολικά στη ζωή μας για την εφαρμογή μακιγιάζ. 

2. Θα είστε φυσικά όμορφη αφού το πρόσωπό μας δείχνει πάντα πιο φρέσκο όταν το αφήνετε στον φυσικό του τόνο. Έτσι γλιτώνετε και από τη διαδικασία φρεσκαρίσματος μέσα στην ημέρα.

3. Το δέρμα σας θα σας ευχαριστεί γιατί υπάρχουν μέρες που χρειάζεται διάλειμμα από όλα όσα του εφαρμόζουμε. Το  foundation κλείνει τους πόρους, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να το αφήνετε να αναπνέει κάποιες φορές την εβδομάδα.

4. Υπάρχουν φορές που δεν το χρειαζόμαστε και σίγουρα έχουμε ακούσει από το άλλο μας μισό ή φίλους μας ''Είσαι πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ''. Μας λένε την αλήθεια οπότε αυτός ο λόγος είναι σαν κίνητρο.

5. Πολλές φορές δε θα γλιτώσεις το πασάλειμμα. Ας το παραδεχθούμε! Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που τα deadlines και τα επαγγελματικά ραντεβού δεν τελειώνουν με αποτέλεσμα να γυρνάς στο σπίτι και να έχει γίνει χάλια το make up σου. Φόρα λιγότερο make up και δε θα έχεις να ανησυχείς για τίποτα.


6. Φέρνεις λίγο πιο κοντά σου το trend του no make up look. Αντί να βάλεις ελάχιστο make up και κοσνίλερ για να δημιουργήσεις το απόλυτο no make up trend, επίλεξε να μη βάλεις τίποτα στο πρόσωπό σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση