ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

3 tricks για last minute glow

Τελευταίας στιγμής glow up για τη Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ριάνα Στυλιανού

Σήμερα, η τελευταία ημέρα του θρυλικού 2020... Αποχαιρετούμε αυτή τη χρονιά που ήταν γεμάτη πρωτόγνωρα γεγονότα και συνθήκες, με αισιοδοξία και καλή διάθεση. Έστω και αν βρισκόμαστε στο σπίτι, είναι σημαντικό να είμαστε περιποιημένες και λαμπερές για να μπούμε στο απόλυτο γιορτινό mood.

3 tricks που θα σας κάνουν να λάμψετε αυτή τη μέρα και οποιαδήποτε άλλη εννοείτε, είναι τα παρακάτω. Απλά και γρήγορα, κάντε το μακιγιάζ που θα σας χαρίσει τη λάμψη που σας αρμόζει.

Ηydration is key
Βεβαιωθείτε πως η επιδερμίδα σας είναι full ενυδατωμένη, πρώτου εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ. Αναζωογονήστε το δέρμα σας με μια ενυδατική κρέμα ή ένα λαδάκι προσώπου. Ταμπονάρετε ελαφρά και αφήστε το προϊόν να εισχωρήσει στους πόρους του δέρματός σας.

Prep the skin
Εφόσον ενυδατώσετε το δέρμα σας όπως πρέπει, προετοιμάστε το πρόσωπό σας με ένα primer. To primer θα σας χαρίζει μια απαλή και smooth επιφάνεια, με αποτέλεσμα το foundation σας να έχει ένα λείο εφέ και περισσότερη διάρκεια

Shine bright
Ήρθε η ώρα για την εφαρμογή του foundation σας. Εάν επιθυμείτε ένα πιο φυσικό/ dewy look, τότε μπορείτε να προσθέσετε ορισμένες σταγόνες από το λαδάκι προσώπου μέσα στο oil free foundation σας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ομορφιά  |  γυναίκα  |  tricks  |  beauty  |  nye  |  woman

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση