ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

3 ιδέες για τα πασχαλινά σας νύχια

Μαρία Σάββα

Με το Πάσχα να είναι σε μόλις μία βδομάδα, θέλουμε τα νύχια μάς να είναι «on theme» και έχοντας φυσικά τα πιο ανοιξιάτικα χρώματα και τα πιο trendy nail designs. Δείτε πιο κάτω κάποιες από τα σχέδια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα.

Pastel French nail tip

Ένα από τα πιο πασχαλινά αλλά και ανοιξιάτικα nail designs είναι το pastel French nail tip. Πιο συγκεκριμένα, αντί να κάνετε το κλασσικό French tip μπορείτε να «παίξετε» με διάφορες ανοικτές αποχρώσεις, όπως το baby pink, baby blue, pastel λιλά και pastel κίτρινο, εφαρμόζοντας σε κάθε νύχι μια από αυτές ή μόνο μια σε κάθε νύχι.

@amiristudio pastel coloured tips #frenchtipnails #buildergel #biab #pastel when you see us in the club - cench

Polka dots

Ξεκινήστε με μια nude βάση και όπως και πιο πάνω βασιστήτε σε πιο ανοιξιάτικα χρώματα, κάνοντας ένα συνδυασμό από polka dots σε κάθε νύχι.

@brittney_saunders Pastel polka dot gel nails #nails #nailart #gelnails #nailtutorial Backyard Boy - Claire Rosinkranz

Easter designs

Μετατρέψτε τα νύχια σας σε «αυγά» και διακοσμήστε τα με διάφορες ζιγκ ζαγκ γραμμές, αυτοκόλλητα και χρώματα που να θυμίζουν Πάσχα, μπαίνοντας εντελώς στο mood.

@gelfully Cute Easter Bunny Nails #gelx #gelxnails #gelnailsathome #diynails #fypシ #gelfully Tom's Diner - AnnenMayKantereit & Giant Rooks
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση