ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Bella Hadid: Η 10 step πρωινή ρουτίνα της

Τα βήματα που ίσως πρέπει να βάλουμε και εμείς στην καθημερινότητά μας

Μαρία Σάββα

Το πρωί είναι ένας χορός ανάμεσα στην ανάγκη για ενέργεια και την επιθυμία για γαλήνη. Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για νέες επιλογές, και η Bella Hadid, μοντέλο και πρωταγωνίστρια των social media, μας δείχνει πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την αρχή της μέρας με έναν τρόπο που θα μας φέρει πιο κοντά στην ευεξία μας.

Η Bella αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες ακόλουθούς της, καθώς μοιράζεται το προσωπικό της πρωινό ρουτίνα με 10 βήματα, αποδεικνύοντας ότι η φροντίδα του εαυτού μας είναι ένα ταξίδι αξίας.

Πρώτα και κύρια, η Bella επενδύει στην υγεία της. Χυμοί αποτοξίνωσης, πράσινος χυμός, και βιταμίνες αποτελούν το πρωινό της καύσιμο, ενώ αρωματικά έλαια και διαλογισμός τη βοηθούν να βρει την εσωτερική γαλήνη της.

Αλλά η ευεξία δεν σταματάει εκεί. Με έναν ενεργό τρόπο ζωής, η Bella επιλέγει να εστιάσει στην αύρα της, γράφοντας στο ημερολόγιό της και καθαρίζοντας το περιβάλλον της από αρνητικές ενέργειες.

Πέρα από τον προσωπικό της βίο, η Bella αναδεικνύει επίσης τη σημασία της οικογένειας και της αυθεντικότητας. Με ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο μιλά για τη μάχη της μητέρας της και του αδελφού της με τη Νόσο Lyme, δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι να είμαστε εκεί για αυτούς που αγαπάμε.

Με μια ανοιχτή καρδιά και μια αληθινή προσέγγιση, η Bella Hadid μας υπενθυμίζει ότι η ευεξία είναι πολλά περισσότερα από το τι πίνουμε το πρωί. Είναι η συνολική φροντίδα του εαυτού μας και η αγάπη προς τους αγαπημένους μας, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε.

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella #orebella - SoBerBoi
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Bella Hadid  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  must know  |  beauty  |  ομορφιά

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση