ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

BBQ burgers

Αθηνά Λοϊζίδου

Έχω διαβάσει γύρω στις 20 διαφορετικές συνταγές για burgers, ψάχνοντας να βρώ την τέλεια. Κατέληξα στην πιο κάτω μετά από αρκετές προσπάθειες. Κατά τα παιδιά μου τα burgers αυτά είναι απλά τέλεια. Δεν αρέσουν όμως μόνο στα παιδιά μου. Ο σύζυγός μου και οι φίλοι μας συμφωνούν ότι είναι από τα καλύτερα burgers που έχουν ποτέ δοκιμάσει. Αναδείξτε αυτά τα burgers, ψάχνοντας τα καλύτερα και πιο φρέσκα ψωμάκια που θα τα συνοδεύσουν.

Υλικά για τα burgers
Για 4 burgers

600 γρ. ανάμεικτο κιμά από βοδινό και χοιρινό κρέας
¼ ποτηριού ψιλοκομμένο μαϊντανό
70 γρ. barbeque σος
1 μικρή φρέσκια κόκκινη καυτή πιπεριά χωρίς τα σπόρια της και ψιλοκομμένη
30 γρ. αλεσμένη φρυγανιά
1 αβγό
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι

Για να τα σερβίρουμε
4 ψωμάκια για hamburger
Φέτες ντομάτας
Αγγουράκι τουρσί
Πατατάκια
Ketchup

Eκτέλεση
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά των burgers.
2. Πλάθουμε τα burgers σε ομοιόμορφα μεγέθη των 200 γρ. περίπου. Ίσως είναι πιο εύκολο να ζυγίσετε τα burgers για να είναι όλα ακριβώς τα ίδια.
3. Ψήνουμε τα burgers στο grill ή σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για οκτώ με δέκα λεπτά από την κάθε πλευρά ή όσο καλοψημένα μας αρέσουν.
4. Σερβίρουμε μέσα στα ψωμάκια με φέτες ντομάτας, αγγουράκι τουρσί και Ketchup.
5. Συνοδεύουμε με τα πατατάκια.

Κρέας: Τελευταία Ενημέρωση