ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Τα Oats της Αθηνάς

Αθηνά Λοϊζίδου

Εκτέλεση
1.Βάζουμε τις νιφάδες βρώμης στο πιάτο σερβιρίσματος και προσθέτουμε το ζεματιστό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πηχτός χηλός.
2.Καθαρίζουμε το μήλο και το τρίβουμε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη, το οποίο στη συνέχεια ρίχνουμε πάνω από τις νιφάδες βρώμης. Πάνω από το μήλο βάζουμε το γιαούρτι. Περιχύνουμε με μέλι και καβουρδισμένα αμύγδαλα. Τελειώνουμε το πιάτο με αλεσμένη κανέλλα και σερβίρουμε αμέσως.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση