ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Φαλάφελ

 

Ανέκαθεν τα φαλάφελ ήταν ένα από τα αγπημένα μου φαγητά. Μέχρι πρόσφατα είχα τη λανθασμένη αντίληψη ότι τα ρεβίθια θα έπρεπε να ψηθούν από πριν. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει αφού το μόνο που χρειάζονται τα ρεβίθια είναι μούλιασμα σε μπόλικο νερό για δεκαπέντε με είκοσι ώρες.

Αφορμή για να φτιάξω αυτό το φαγητό στάθηκε η συμμετοχή μου σε ένα φιλανθρωπικό παζαράκι. Έφτιαχνα ζεστό χαλβά ενώ στον πάγκο ακριβώς δίπλα μου μάγειροι του συριακού εστιατορίου της Λευκωσίας έφτιαχναν φαλάφελ. Έτσι, άδραξα την ευκαιρία να μάθω πώς να φτιάχνω νόστιμα φαλάφελ.

  • Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
  • Χρόνος ετοιμασίας: 20΄
  • Χρόνος ψησίματος: 15΄

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση