ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Ξενάγηση στο Ιαπωνικού στυλ σπίτι του J Balvin

Το σπίτι όπου κυριαρχεί η απλότητα και η φύση

Ο J Balvin είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους λατίνους τραγουδιστές της νέας γενιάς. Στο ενεργητικό του έχει έξι albums, πάνω από ογδόντα βραβεία, εκατομμύρια πωλήσεις, και μια θέση στο Βιβλίο Ρεκόρ Guinness με το single με τη μεγαλύτερη διάρκεια στο νούμερο ένα του Λατινικού Chart. Κάθε τραγούδι του γίνεται επιτυχία με τους εθιστικούς reggaeton ρυθμούς και έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο της μόδας, αφενός με το ιδιαίτερο, πολύχρωμο στυλ του αλλά και τις συνεργασίες του με διάφορα brands. 

Παρ' όλα αυτά, στο σπίτι του στο Μεδεγίν της Κολομβίας κυριαρχεί η απλότητα, εμπνευσμένος από την αρχιτεκτονική και, κυρίως, την εσωτερική διακόσμηση της Ιαπωνίας. 

''Η αρχιτεκτονική, η μουσική, η μόδα, όλα είναι μορφές έκφρασης. Όταν μιλάμε για τον χώρο που ζω, σίγουρα προτιμώ το 'less is more'. Το σπίτι πρέπει να είναι ένας χώρος όπου θα ξεκουράζεται το πνεύμα σου. Προσπάθησα να δημιουργήσω χώρους που τροφοδοτούν την ψυχή μου, όχι τον εγωισμό μου'' λέει ο ίδιος. 

Το σπίτι προορίζεται να γίνει μέρος ενός μεγαλύτερου συγκροτήματος που θα φιλοξενεί κόσμο και μεταμορφώθηκε στην όαση που είναι τώρα αλλάζοντας εντελώς από την αρχική μορφή ενός συνηθισμένου σπιτιού. Φτιαγμένο από ξύλο, στο σπίτι δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διακοσμητικά στοιχεία, ούτε τηλεόραση, και παντού θα δεις μπονσάϊ, ή τζαμαρίες που επιβλέπουν το ειδυλλιακό τοπίο γύρω του. Εξαίρεση αποτελεί η ντουλάπα του με πάνω από 850 ζευγάρια παπούτσια.

Δείτε την ξενάγηση του για το Architectural Digest. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση