ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Στο σπίτι με την Ellie Goulding, για 24 ώρες

H τραγουδίστρια στο σπίτι με τη Vogue

Από το 2010 που έγινε γνωστή με το πρώτο της album, ''Lights'', ένα πράγμα ήταν ξεκάθαρο για την Ellie Goulding: διαφέρει από τους άλλους καλλιτέχνες. Δέκα χρόνια μετά, το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά στη συνάντηση της με τη Vogue. Με αφορμή την κυκλοφορία του τέταρτου ολοκληρωμένου δίσκου της, ''Brightest Blue'', η Βρετανική Vogue συνάντησε την τραγουδίστρια για να περάσει μαζί της 24 ώρες σπίτι της στο Λονδίνο. 

''Όσον αφορά στα σπίτια είναι αστείο γιατί δεν μου αρέσουν τα πολύ μεγάλα. Μ' αρέσει να νιώθω κλειστό χώρο'' λέει για το τριών υπνοδωματίων σπίτι όπου ζει με τον αδερφό της, Alex. 

Με το που μπαίνεις στο σπίτι αντικρίζεις ένα open-plan σαλόνι με ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι και μια εξίσου μεγάλη νησίδα στην κουζίνα. Ψηλά ταβάνια και φωταγωγοί για φυσικό φως, ευνοούν την ύπαρξη των φυτών και λουλουδιών που έχει στο σπίτι.

Σε όλο τον χώρο επικρατεί το στοιχείο του ξύλου, από τις πόρτες μέχρι το πάτωμα, και οι τοίχοι περιορίζονται στο λευκό χρώμα, που σπάζει με τα διάφορα έργα τέχνης. Με μια πρώτη ματιά επικρατεί το χρώμα του ξύλου, με το μαύρο να κάνει μικρές εμφανίσεις σε καρέκλες ή έπιπλα. Το μόνο που σπάει τη μονοχρωμία είναι τα πλακάκια της κουζίνας, με ένα ιδιαίτερο μαυρόασπρο pattern, και τα κόκκινα πλήκτρα μοιάζουν ξένα, σε μια αρμονία του λευκού - ξύλινου - μαύρου  όπου το μοναδικό έντονο χρώμα είναι το πράσινο των φυτών. 

Κατεβαίνοντας κάτω υπάρχει το γυμναστήριό της όπου γυμνάζεται μέσω βιντεο κλήσης με τον προσωπικό της γυμναστή. Πριν απ' αυτό όμως, περνάς από την γκαρνταρόμπα και τα πολλά ράφια γεμάτα παπούτσια. απ 'οπου φαίνεται και η μεγάλη της αγάπη για την άθληση. 

Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η βεράντα, καλυμμένη με φυτά, όπου συνηθίζει να παίζει κιθάρα επιβλέποντας το δρόμο. 

Δείτε το βίντεο της Vogue. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
vogue  |  ellie goulding  |  σπίτι  |  deco  |  ξενάγηση  | 

DECO: Τελευταία Ενημέρωση