ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Όσα έγιναν στην πρώτη συνάντηση των Kate και Meghan

«Δεν είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον να μάθει ποια ήταν αυτή η γυναίκα»

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πάρα πολλά για την «κόντρα» που υπήρχε στο παλάτι μεταξύ της Meghan Markle και της Kate Middleton. H μεγαλύτερή του κόντρα μάλιστα φαίνεται να είχε να κάνει με μερικά καλσόν για την ημέρα του γάμου της Meghan.

Το βιβλίο Finding Freedom το οποίο κυκλοφόρησε χθες έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο δείχνοντάς μας πια ήταν πραγματικά η σχέση των δύο.

Σύμφωνα με το βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand οι δύο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2017. Φυσικά όπως περιγράφει το βιβλίο η συνάντηση αυτή δεν ήταν και μεγάλη επιτυχία. Οι συγγραφείς αναφέρουν ότι η Kate «δεν είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον να μάθει ποια ήταν αυτή η γυναίκα που είχε κάνει τον κουνιάδο της τόσο χαρούμενο»

Ωστόσο όπως ξεκαθαρίζουν αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι η Δούκισσα του Cambridge είναι γενικά κλειστή σαν άνθρωπος. H Meghan προσπαθώντας να διορθώσει την κατάσταση της χάρισε ένα δερμάτινο σημειωματάριο με αφορμή τα γενέθλιά της.

Παρόλο που η Kate δεν της μίλησε ιδιαίτερα στο τέλος της συνάντησής τους έδωσε στην Meghan μια ελπίδα ότι όλα θα πήγαιναν καλυτέρα στο εξής. Συγκεκριμένα το βιβλίο αναφέρει ότι «Η συνάντηση τελείωσε με την Kate να λέει στην Meghan πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της αν χρειάζεται κάτι» στην συνέχεια τονίζουν ότι οι δύο γυναίκες δεν βρίσκοντας σε καμία περίπτωση σε πόλεμο όπως πολλά βρετανικά tabloits αναφέρουν.

«Η αλήθεια είναι ότι η Meghan και η Kate δεν γνωρίζονταν πολύ καλά» και όπως όλα δείχνουν δεν είχαν ούτε τον απαραίτητο χρόνο για να έρθουν πιο κοντά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kate  |  Meghan  |  συνάντηση  |  πρώτη  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση