ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Naomi Campbell και Cindy Crawford μιλούν για το quarantine lifestyle τους

Τα supermodels συνομίλησαν στο talk show της Campbell στο YouTube

Ριάνα Στυλιανού

Η Naomi Campbell βρίσκει νέους τρόπους για να παραμένει απασχολημένη και να διασκεδάζει επίσης τους θαυμαστές της ενώ βρίσκεται απομονωμένη όπως ολόκληρος ο πλανήτης (Να και κάτι κοινό που έχουμε με την Naomi!). Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα νέο chat show στο YouTube Channel της με τίτλο No Filter With Naomi. Στο πρώτο επεισόδιο, φυσικά δεν έλειψε το supermodel Cindy Crawford για να συζητήσουν τη νέα καθημερινότητα εν μέσω της καραντίνας.

Οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου μία ώρα και η Campbell αποκάλυψε ότι "λατρεύει" να μένει στο σπίτι. "Πραγματικά ένιωσα ότι ο πλανήτης, η Μητέρα - Φύση, ήθελε ένα διάλειμμα. Ένιωσα λαιμαργία και υπερβολή, ότι όλο αυτό ήταν κάπως υπερβολικό. Αυτή την ηρεμία, την αγαπώ. Δεν μου αρέσουν φυσικά οι συνθήκες και όσα βιώνει ο κόσμος, οι θάνατοι, ο φίλος που έχασα και οι οικογένειες που γνωρίζω που είχαν απώλειες...όλα αυτά είναι φρικτά. Αλλά η ησυχία που μπορώ να διακρίνω στον αέρα. Δε βλέπετε τη διαφορά στο L.A;" σχολίασε η Campbell.

Η Crawfod με την σειρά της συνεχίζει την συζήτηση λέγοντας τα παρακάτω "Νομίζω ότι το πιο περίεργο πράγμα είναι ότι δεν γνωρίζεις. Δεν έχεις σχέδια αλλά δεν ξέρεις και πότε θα κάνεις. Είναι σαν να μην ξέρουμε που είναι αυτό το φως στο τέλος του τούνελ. Ξέρουμε ότι κάποτε θα το δούμε, αλλά ξέρεις, εγώ είμαι τυχερή. Εγώ μπορώ να αντέξω οικονομικά να προμηθευτώ τρόφιμα και νομίζω ότι είναι δύσκολο να δώσω κάποια συμβουλή σε άλλους ανθρώπους γιατί είμαι ήδη προνομιούχα. Οπότε αναγνωρίζω πόσο μεγάλη πολυτέλεια είναι να μην ανησυχείς για τα ψώνια ή τον λογαριασμό του κινητού σου".Η ίδια σχολίασε τις δυσκολίες που επιφέρει όλη αυτή η άγνωστη κατάσταση, όμως τόνισε ότι αναγνωρίζει ότι έχει αρκετά προνόμια σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, εφόσον το οικονομικό δεν είναι καθόλου πρόβλημα για εκείνη.

Οι δυο τους σχολίασαν επίσης το modelling στα '90s συγκρίνοντας τις φωτογραφίσεις και τα catwalks εκείνης της δεκαετίας με την τωρινή, αναπολώντας διάφορα γεγονότα. Είναι αναμφίβολα ένα όμορφο και ενδιαφέρον chit chat για κάποιον α παρακολουθήσει από την άνεση του σπιτιού του εφόσον τα δυο supermodels αναλύουν ης βάθους την νέα τους καθημερινότητα. Ίσως βρεις σημεία που μπορείς να ταυτιστείς με την Naomi και την Cindy.

 Κάνε click εδώ για να δεις ολόκληρη τη συζήτηση

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση