ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ήταν θέμα χρόνου: Το Netflix θέλει να συνεργαστεί με τον Harry και την Meghan

Ο chief του Netflix Ted Sarandos γνωστοποίησε πως ο κολοσσός επιθυμεί μια συνεργασία με τους δύο royals

Δέσποινα Άσπρου

Ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα: Προφανώς και το Netflix επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Harry και την Meghan Markle - μετά από την ελευθερία που τους δίνει η παραίτησή τους.  

Μετά λοιπόν από μια περίοδο διαπραγματεύσεων και την ανακοίνωση που ήρθε στην επιφάνεια το βράδυ του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου πως ο Harry και η Meghan Markle θα χάσουν τους τίτλους τους, ο chief content officer του κολοσσού, Ted Sarandos, ανακοίνωσε και επίσημα την επιθυμία του για συνεργασία με τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος βρέθηκε σε ένα event στο Los Angeles και όταν ερωτήθηκε για το αν θα ήθελε να εργαστεί σε κάποιο project με τον Harry και την Meghan απάντησε: "Ποιος δεν θα ενδιαφερόταν; Φυσικά και το θέλω". 

Αν πάντως το ζευγάρι αποδεχτεί την πρόκληση αυτή, θα έχουμε μια ακόμη εκδοχή του μοτίβου ζωής των Obama. H είδηση αυτή πάντως έρχεται λίγο μετά από τον σάλο που προκάλεσε η παραίτηση και έπειτα από την γνωστοποίηση της συμφωνίας της Meghan με την Disney για να δανείσει τη φωνή της σε μελλοντικές παραγωγές σε αντάλλαγμα να βοηθήσει η Disney οικονομικά μια φιλανθρωπική οργάνωση που προστατεύει ελέφαντες.  


Σε ένα βίντεο που ξεκίνησε από το Twitter και πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου, πάμε πίσω στην πρεμιέρα του ''The Lion King'' στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούλιο και βλέπουμε τον Harry να μιλά με τον CEO της Disney, Bob Iger, όσο η Markle βρίσκεται δίπλα, με τη Beyoncé και τον Jay-Z. 

Οπότε ναι, ένα τέτοιο σενάριο δεν αποκλείεται. Τι λέτε; Θα δούμε την Meghan και τον Harry να συμμετέχουν στο "The Crown" ή μήπως θα τους δούμε σε κάποιο ντοκιμαντέρ; 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση