ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Και τώρα τι; Ο Harry και η Meghan θα ''αποκτήσουν'' επίθετο;

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι του Buckingham γνωστοποίησαν την απόφασή τους για το μέλλον του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά την παραίτηση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry -αν και θα κρατήσουν θεωρητικά τους τίτλους τους- δεν θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν πουθενά. Την ίδια στιγμή οι δύο τους, από την Άνοιξη του 2020 και έπειτα, δεν θα μπορούν να εκπροσωπούν την βασίλισσα σε διάφορες εκδηλώσεις και σαφώς δεν πρόκειται να έχουν βασιλικά καθήκοντα. 

Να σημειώσουμε επίσης πως η βασίλισσα τόσο στην χθεσινή ανακοίνωσή της, όσο και στην ανακοίνωσή της κατά την 13η Ιανουαρίου, προσφωνεί το ζευγάρι απλώς Harry και Meghan και όχι όπως τις προγούμενες φορές, ως δούκα και δούκισσα του Sussex.


Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη από την απόφαση του ζευγαριού να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα

Και κάπως έτσι, ως αποτέλεσμα του ότι ο πρίγκιπας Harry δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο «αυτού υψηλότητα», όλοι αναρωτιόμαστε αν από εδώ και πέρα θα αποκτήσει ένα κανονικό επίθετο - ως κοινός θνητός που πλέον είναι. Την απορία βέβαια δεν την έχουμε μόνο εμείς, αλλά και όλοι οι φαν της βασιλικής οικογένειας.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής, επίσημη απάντηση δεν βρήκαμε. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του today.com και άλλων βρετανικών ΜΜΕ, τόσο ο Harry, όσο και η Meghan, θα χρησιμοποιούν απλώς το Sussex ως επίθετο - όπως γίνεται και με τα παιδιά του William και της Kate Middleton. Τι εννοούμε; Όταν ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis πήγαν σχολείο, γράφτηκαν ως George of Cambridge, Charlotte of Cambridge και Louis of Cambridge. Άρα -μάλλον- από εδώ και έπειτα, ο Harry θα λέγεται απλώς Harry of Sussex.

 Στο σημείο αυτό, να θυμίσουμε πως τον HRH τίτλο, έχασε και η μητέρα του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William, Diana, όταν χώρισε από τον Κάρολο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση