ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Η Beyoncé ζητά δικαιοσύνη για τη δολοφονία της Breonna Taylor

Το ξέσπασμα της διάσημης τραγουδίστριας

Με αφορμή το κλίμα των ημερών στις ΗΠΑ εξαιτίας του άδικου θάνατου του George Floyd και τις προσπάθειες που γίνονται για να τερματιστεί ο ρατσισμός και η αστυνομική βία, η Beyoncé έστειλε επιστολή στον γενικό εισαγγελέα της πολιτείας του Κεντάκι, Daniel Cameron, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για την Breonna Taylor, Αφροαμερικανίδα που έχασε την ζωή της από την αστυνομία στο διαμέρισμά της τον Μάρτιο.

«Πέρασαν τρεις μήνες και δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, κανένας από τους αστυνομικούς δεν έχει απολυθεί. Τρεις μήνες πέρασαν και οι έρευνες της αστυνομίας προκαλούν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις». Η ίδια, μέσω της επιστολής της, καλεί τον γενικό εισαγγελέα να «δεσμευτεί ώστε η έρευνα και οι διώξεις να είναι διαφανείς» και να ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την απάντηση από την αστυνομία του Louisville «στη δολοφονία της Breonna Taylor», όπως και στις «πρακτικές που οδηγούν επανειλημμένως στον θάνατο άοπλων μαύρων πολιτών».

«Σας δίνεται ευκαιρία να βάλετε τέλος σε αυτόν τον κύκλο. Ενεργείστε γρήγορα και αποφασιστικά απαγγέλλοντας κατηγορίες σε βάρος των αστυνομικών», τονίζει η Beyoncé ανάμεσα σε άλλα και ελπίζουμε ο γενικός εισαγγελέας να λάβει σοβαρά τα λόγια της σταρ.
Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η 26χρονη Breonna Taylor βρισκόταν στο σπίτι της με τον σύντροφό της στο Louisville, όταν αστυνομικοί εισέβαλαν, χωρίς καμία προειδοποίηση και μετά από ένταλμα έρευνας -αναζητούσαν λανθασμένα έναν ύποπτο που δεν διέμενε πλέον στο κτίριο και ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί- και η ίδια, έχασε την ζωή της μετά από τουλάχιστον 8 πυροβολισμούς που δέχτηκε από την αστυνομία.

 
 
 
View this post on Instagram

Justice for Breonna. Click the link in my bio to take action.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση