ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η Ariana Grande έρχεται στο Netflix

Οι τρεις φωτογραφίες και η θεωρία των fans

Είναι πλέον μια κίνηση που ακολουθούν πολλοί καλλιτέχνες. Από τον Shawn Mendes μέχρι την Lady Gaga και την Beyoncé, οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες του κόσμου επιλέγουν το Netflix για να προβάλουν ντοκιμαντέρ ή συναυλίες ή ακόμα και μια μίξη των δύο. 

Μετά από μια ανάρτηση της στα social media, είναι πλέον σχεδόν επιβεβαιωμένο πως κάτι ανάλογο έχει ετοιμάσει και η Ariana Grande με την πλατφόρμα streaming, μιας και ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες από την περιοδεία ''Sweetener'', η τραγουδίστρια έκανε απλά tag το Netflix. Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο τι μορφή θα έχει αυτό που ετοίμασαν, αν θα είναι απλά μία από τις συναυλίες της περιοδείας ή αν θα περιλαμβάνει και παρασκήνιο, συνεντεύξεις κτλ, το μόνο σίγουρο είναι πως... κάτι έρχεται! 

Μπορούμε να πούμε πως ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την τραγουδίστρια, αφού κυκλοφόρησε σχεδόν χωρίς ανακοίνωση το νέο της album, ''Positions'' και επέστρεψε δυναμικά στα charts με το ομώνυμο τραγούδι και το single ''34+35'' αλλά και απασχολεί συχνά τον Τύπο με τη δουλειά της και, κυρίως, με τα συνοδευτικά βίντεο των δύο τραγουδιών όπου ενσαρκώνει δυναμικές γυναίκες, επιστήμονες ή στον Λευκό Οίκο. 

Η ανάρτησή της έρχεται λίγους μήνες μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας JustJared, που ήθελε την Grande σε συζητήσεις για την παραγωγή μιας ''ταινίας'' με τις συναυλίες της περιοδείας ''Sweetener'' στο προσκήνιο. 

Δείτε την ανάρτηση της στο Twitter. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση