ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Όσα θα δούμε στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision

Πρώτη, θα εμφανιστεί η Κύπρος με την 17χρονη Σήλια Καψής και το τραγούδι «Liar».

Μαρία Καραμάνου

Η φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας αναμένεται να είναι ένα θέαμα γεμάτο ένταση και χρώμα, και η έναρξη του Α' ημιτελικού προμηνύει ένα αξέχαστο βράδυ. Οι Eurofans σίγουρα ανυπομονούν να δουν την Ελένη Φουρέιρα να επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του «Fuego», το οποίο την έκανε διάσημη σε όλη την Ευρώπη το 2018.

Η συμμετοχή της Φουρέιρα μαζί με τη Channel Terrero και τον Eric Saade, δύο επίσης γνωστούς καλλιτέχνες με δική τους σημαντική παρουσία στον διαγωνισμό, προσθέτει μια διάσταση συνεργασίας και διεθνούς έλξης. Η συγκεκριμένη παράσταση, εκτός από το ότι εγγυάται θέαμα, φαίνεται πως θα ενσωματώσει διάφορες μουσικές κουλτούρες με τον μοναδικό τρόπο που μόνο η Eurovision μπορεί να προσφέρει.

Η χορογραφία του Bill Roxenos είναι έτοιμη να κλέψει την παράσταση, υπογραμμίζοντας τη δυναμική παρουσία της Φουρέιρα και την ένταση της περφόρμανς. Οι 24 χορευτές που θα τη συνοδεύουν είναι επιπλέον ένδειξη του μεγαλείου που οι οργανωτές έχουν επιφυλάξει για αυτή τη βραδιά.

Σίγουρα, η φετινή έναρξη της Eurovision δεν θα είναι απλώς ένα μουσικό show, αλλά μια εκρηκτική γιορτή της ευρωπαϊκής ποπ κουλτούρας που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη των θεατών και θα αναδείξει τη δυναμική της μουσικής και της σκηνικής παρουσίας σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά stages παγκοσμίως.

Η έναρξη των ημιτελικών της Eurovision φέρνει στο προσκήνιο μια σειρά από δυναμικές και πολλά υποσχόμενες συμμετοχές. Η Κύπρος, ανοίγοντας τη σειρά των εμφανίσεων με την 17χρονη Σήλια Καψή και το τραγούδι «Liar», ελπίζει σε μια ισχυρή παρουσία που θα την φέρει στον τελικό. Η νεανική ενέργεια της Σήλιας και η δυναμική της σκηνική παρουσία υπόσχονται μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στη συνέχεια, οι χώρες που θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό είναι η Σερβία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Κροατία, η Ισλανδία, η Σλοβενία, η Φιλανδία, η Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αυστραλία, η Πορτογαλία και το Λουξεμβούργο. Κάθε χώρα φέρνει μοναδικά στοιχεία στη σκηνή της Eurovision, προσπαθώντας να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και των κριτών.

Ένας ξεχωριστός εκπρόσωπος που κλέβει την παράσταση είναι η Κροατία με τον Baby Lasagna και το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim», το οποίο αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο με τον πρωτότυπο ήχο του όσο και με τη σκηνική παρουσία. Αυτή η προσθήκη των μουσικών ειδών ποπ πανκ, techno, metal και house, συνδυασμένη με έναν σατιρικό και αυθόρμητο τρόπο παρουσίασης, δίνει στην Κροατία μια δυναμική που της αποδίδει τον ρόλο του φαβορί για τη φετινή διοργάνωση.

Στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, η παρουσία των Big 5 χωρών κατά τον πρώτο ημιτελικό προσθέτει μια επιπλέον δόση ενθουσιασμού και ποικιλίας. Το Ηνωμένο Βασίλειο, με τον Olly Alexander και το τραγούδι «Dizzy», καθώς και η Γερμανία, με τον Isaak και το «Always On The Run», και φυσικά η Σουηδία με τους Marcus και Martinus και το «Unforgettable», παρουσιάζουν τις συμμετοχές τους, οι οποίες θα βαθμολογηθούν απευθείας στον τελικό.

Οι παρουσιάστριες της βραδιάς, Petra Mede και Malin Åkerman, είναι επίσης ένα σημαντικό highlight, καθώς φέρνουν μια έμπειρη και δυναμική προσέγγιση στη διοργάνωση. Η Mede, έχοντας παρουσιάσει τον διαγωνισμό στο παρελθόν, και η Åkerman, με την ιδιαίτερη χημεία της στη σκηνή, αναμένεται να προσφέρουν μια ξεχωριστή παρουσίαση.

Όσον αφορά το σύστημα ψηφοφορίας, η απόλυτη εξάρτηση από τις προτιμήσεις του κοινού στους ημιτελικούς παραμένει, δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να έχουν τον πλήρη έλεγχο στην επιλογή των δέκα τραγουδιών που θα προκριθούν για τον μεγάλο τελικό. Αυτό ενισχύει τη δημοκρατική διάσταση της Eurovision και αυξάνει τη συμμετοχή του κοινού, κάνοντας τη διαδικασία ακόμα πιο συναρπαστική.

Για να συμμετέχετε ακόμη πιο ενεργά, μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή της Eurovision, διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Μέσω της εφαρμογής, οι θεατές μπορούν εύκολα να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους συμμετοχές, αλλά και να παρακολουθούν στοιχεία και πληροφορίες για κάθε χώρα και καλλιτέχνη που συμμετέχει.

Η διαδικασία είναι απλή: αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να ψηφίσετε απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο, μετά την παρουσίαση όλων των τραγουδιών και για διάρκεια 15 λεπτών. Θυμηθείτε, δεν μπορείτε να ψηφίσετε για την ίδια σας τη χώρα, αλλά μπορείτε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα με τις ψήφους σας για τις άλλες χώρες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit ...
newsroom must
 |  NEWS
From Gigabytes to Watts

From Gigabytes to Watts

Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta, στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS
X