ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

H εξάπλωση της patchwork τάσης είναι γεγονός


Κείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Ένα ιδιαίτερο trend ανακαλύψαμε σε διάφορα portals και όπως παρατηρήσαμε οι bloggers και οι fashionistas έχουν δείξει την αγάπη τους. Η έμπνευση, όμως, ήρθε πρώτη φορά στο fashion week της Νέας Υόρκης όπου αρκετοί σχεδιαστές δημιούργησαν εντυπωσιακά κομμάτια patchwork. Michael Kors, Oscar de la Renta, Diane von Furstenberg και Libertine ήταν μερικοί από τους οίκους που προτίμησαν αυτό το λουκ.

Επίσης, στις street style φωτογραφίες, είδαμε τους fashionistas να δείχνουν την αγάπη τους για το συγκεκριμένο trend. Οι επιλογές που μας έχουν δώσει είναι είτε ολόσωμες φόρμες utility, είτε φορέματα με έντονα χρώματα και διάφορα μοτίβα. Παρατηρήσαμε επίσης πως έχουν προτιμήσει και σχέδια από διαφορετικά prints, καρό ή animal. Ένα δυνατό outfit ήταν επίσης και ένα leather σακάκι ή το ''εκρηκτικό'' oversized puffer μπουφάν που σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι περισσότερες επιλογές ήταν συνδυασμένες με trench coat από λωρίδες από διάφορα σχήματα. 

Το trend όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά εξαπλώθηκε και σε τσάντες (όπως τη must have saddle bag της Dior)  Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ομολογουμένως λίγο περίεργη αλλά συνάμα τόσο fashionable. Αφού το έχουν προτιμήσει οι trend setters νομίζω είναι και σειρά μας να το υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα μας. Καλωσορίζουμε λοιπόν την τάση του patchwork αυτό το καλοκαίρι. 

 


Tags: patchwork, τάση