ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Ηey September!Με αυτά τα κομμάτια θα ξεκινήσεις σωστά τον μήνα

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Συνδυάστε καφέ με γαλάζιο

  Συνδυάστε καφέ με γαλάζιο

 • Eπιλέξτε κοστούμι με sneakers

  Eπιλέξτε κοστούμι με sneakers

 • Mαύρο τοπ με γηίνη απόχρωση

  Mαύρο τοπ με γηίνη απόχρωση

 • Φόρεμα σε έντονο χρώμα μαζί με block heels

  Φόρεμα σε έντονο χρώμα μαζί με block heels

 • Eπενδύστε στον κλασσικό συνδυασμό άσπρου και μαύρου

  Eπενδύστε στον κλασσικό συνδυασμό άσπρου και μαύρου

 • Feminine φόρεμα μαζί με sneakers

  Feminine φόρεμα μαζί με sneakers

Καλό μήνα, έχουμε μπει και επισήμως σε μια νέα σεζόν, βάζουμε νέους στόχους και κάνουμε τις καθιερωμένες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα μας. Όλα αυτά που θα αναβαθμίσουν το στιλ μας, οι νέες αφίξεις, οι νέες τάσεις που θα υιοθετήσουμε και όλα αυτά τα κομμάτια που θα μας κάνουν να νιώθουμε πιο όμορφα.

Αυτό το Σάββατο είναι ιδανική ευκαιρία για να συνδυάσετε αγαπημένα κομμάτια που φορέσατε το καλοκαίρι αλλά και να επενδύσετε στα κομμάτια που μας προστάζει το φθινόπωρο.Επενδύστε σε ένα συνδυασμό που θα γίνει από τους αγαπημένους μας για το φθινόπωρο, και ο λόγος για το καφέ και το γαλάζιο. Το καφέ χρώμα επιστρέφει δυναμικά και θα αποτελέσει βασικό πυρήνα για πολλές από τις εμφανίσεις μας.

Φορέστε το feminine φόρεμα σας μαζί με sneakers και κάντε την βόλτα σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν θέλετε να αποφύγετε το φόρεμα μπορείτε να επιλέξετε ένα κοστούμι συνδυάζοντας το με άσπρο T-shirt.Αν βρεθείτε σε μια στιγμή που δεν ξέρετε να φορέσετε παίξτε με ένα κλασσικό μαύρο Top, συνδυάστε μια φούστα σε γήινη απόχρωση και βάλτε ένταση και φώς στα παπούτσια σας.Ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα, συνδυασμένο με block heels και bucket τσάντα είναι ιδανικός για την απογευματινή σας βόλτα.

Πάντα έχουμε αδυναμία στους κλασσικούς και διαχρονικούς συνδυασμούς, για αυτό το άσπρο –μαύρο μπορεί να αποτελέσει έναν από αυτούς.Φορέστε το άσπρο παντελόνι σας, μαζί με γαλάζιο πουκάμισο και ολοκληρώστε με ψάθινη τσάντα.Ιδανική ευκαιρία για να επιλέξετε μια από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού αλλά και του φθινοπώρου, την animal print satin φούστα.

 


Tags: fall, φθινόπωρο, μόδα, fashion, new season, street style, τάσεις, γκανταρόμπα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)