ΥΓΕΙΑ

Πώς θα απαλλαγείτε από τη βλέννα & τα φλέγματα σε λαιμό και στήθος με 6 απλούς τρόπους


Οι δυσκολίες στην αναπνοή και ο βήχας συχνά συμβαδίζουν με βλέννα και φλέγμα. Το φλέγμα για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια παχιά ουσία που εκκρίνεται από την βλεννογόνο μεμβράνη της αναπνευστικής οδού και είναι υπεύθυνη για την καταπολέμηση λοιμώξεων.

Αν αντιμετωπίζετε αυξημένη παρουσία φλέγματος, πιθανότατα αντιμετωπίζετε επίσης αδυναμία, πυρετό, ρινική καταρροή και ούτω καθεξής.

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εργαστείτε για να αφαιρέσετε τη βλέννα με φυσικούς τρόπους.

1. Μείνετε ενυδατωμένοι

Το να μένετε ενυδατωμένο είναι εξαιρετικά σημαντική. Πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αρκετά υγρά. Τα ζεστά υγρά είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από το κρύο, φαίνεται να διατηρούν τη ροή της βλέννας στον κόλπο να προσλαμβάνετε ζεστό τσάι, το νερό και ακόμη και το ζωμό κοτόπουλου όταν αισθάνεσαι καταπονημένοι από την αλλαγή καιρού.

2. Μέλι και λεμόνι

Και τα δύο αυτά πράγματα είναι πολύ ωφέλιμα για την υγεία μας. Επειδή το λεμόνι περιέχει τόσο πολλή βιταμίνη C, αποτρέπει την συμφόρηση και βοηθά στη βελτίωση της ανοσίας μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε για αυτό είναι να αναμίξετε μερικές κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού σε μια κουταλιά της σούπας ή δύο μελιού. Πάρτε αυτό τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα.

3. Τσάι τζίντζερ

Το τσάι τζίντζερ μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσθε. Είναι πολύ χρήσιμο αποσυμφορητικό και μπορεί να καταπραΰνει το στήθος και το λαιμό σας. Είναι μια μεγάλη και αποτελεσματική θεραπεία όσον αφορά την αποξήρανση του φλέγματος.

4. Turmeric

Το κουρκούμη περιέχει κάτι γνωστό ως κουρκουμίνη και είναι ένα πολύ ισχυρό αντιβακτηριακό. Το μόνο που έχετε να κάνετε για αυτό είναι να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού ή δύο σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν το γάλα, αλλά αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

5. Υγραίνετε τον αέρα

Κρατώντας τον αέρα γύρω σας ενυδατωμένο θα κάνει θαύματα. Μπορείτε να το εκτελέσετε με ασφάλεια όλη την ημέρα, εάν θυμηθείτε να καθαρίσετε τον υγραντήρα σύμφωνα με τις οδηγίες. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε έναν υγραντήρα, μπορείτε να αερίζετε το δωμάτιο σας εντατικά.

6. Ξύδι μηλίτη μήλου

Το ACV για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένας από τους ισχυρότερους αντιβακτηριδιακούς παράγοντες. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποφευχθεί η υπερβολική παραγωγή φλέγματος στο σώμα και να σας βοηθήσει να προωθήσετε μια υγιή ισορροπία pH επίσης. Σας προτείνω να πιείτε μια κουταλιά της σούπας σε μερικά νερό κάθε μέρα.

Με κάποια από αυτά, θα δείτε τα αποτελέσματα γρήγορα. Εάν τίποτε από αυτά δεν αποσυμφορήσει την κατάσταση θα μπορούσατε να επισκεφτείτε τον ΩΡΛ της Ορθοβιοτικής για την ποιο εξειδικευμένη λύση αποσυμφόρησης , καλέστε στο 210-6856460 για περισσότερες πληροφορίες.

 

ΠΗΓΗ: papelle.gr

 


Tags: υγεία, φυσικές συνταγές, σωματικό βάρος, υγεία, κιλά, stress, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)