ΟΜΟΡΦΙΑ

Tα 90s beauty trends που θα κυριαρχήσουν το 2018

Δέσποινα Ισοπούλου


  • Οι τάσεις που αγαπήσαμε, εφαρμόσαμε, αφήσαμε πίσω, αλλά που ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε

    Οι τάσεις που αγαπήσαμε, εφαρμόσαμε, αφήσαμε πίσω, αλλά που ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε

H αρχή έγινε με τα scrunches και τον συνδυασμό μεταλλιζέ μάτια+χείλη και πλέον μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για τάση. Τα 90s είναι εδώ στο κομμάτι της ομορφιάς και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το comeback μερικών αγαπημένων trend -τα πολύ λεπτά φρύδια δεν είναι ένα από αυτά, ευτυχώς.

 

Tυπικό δείγμα της ομορφιάς στα 90s είναι το grunge make up, με λευκή επιδερμίδα, σβησμένο μολύβι και σκιά και σκουρόχρωμα χείλη. Εδώ η Frances Bean Cobain, κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love, δίνει ένα χαρακτηριστικό look.

 

Οι πασαρέλες είναι γεμάτες από αυτό το 90s μακιγιάζ και η Kylie Jenner το υποστηρίζει σθεναρά. Η σχεδόν άβαφη επιδερμίδα και σκουρόχρωμα ματ χείλη είναι ένα από τα μακιγιάζ που θα σας μεταφέρουν πίσω στη δεκαετία. 

 

Πολύ ξανθά μαλλιά με μαύρες ρίζες: Στα 90s οι Drew Barrymore, Gwen Stefani, Madonna και πολλές άλλες είχαν τιμήσει δεόντως τον συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό, ο οποίος είναι και πάλι εδώ. Στη φωτό η Julianna Hough.

 

To μαύρο περίγραμμα με μολύβι ματιών υπήρξε τόσο αγαπημένο τη δεκαετία του 90, ώστε ακόμη και αυτοί που δεν είχαν ιδέα από μακιγιάζ να γνωρίζουν πως να περάσουν μαύρο μολύβι στο πάνω και το κάτω βλέφαρο. Όταν, μάλιστα, αυτό άρχιζε λίγο να λιώνει μετά από μερικές ώρες, το look γινόταν ιδανικό. Ε λοιπόν, μαντέψτε: Το είδαμε σε πολλές πασαρέλες και φυσικά θεωρείται ξανά trend, όπως στο show Alexander Wang, από το οποίο και η φωτό της Bella Hadid.

 

Κάθε κορίτσι που σεβόταν τον εαυτό του ήξερε να πετύχει τα μαλλιά της Alicia Silverstone στα 90s. Η πλαϊνή φράντζα με όγκο ήταν ένα από τα must χτενίσματα της εποχής, που έχουν επανέλθει δριμύτερα. H Selena Gomez έσπευσε από τις πρώτες.


Tags: 90s beauty trends, beauty trends 2018

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)