ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Μεγάλη… αυτοπεποίθηση

Σταύρη Φράγκου


  • Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο ωραία νιώθουμε. Και όσο πιο στητό τόσο πιο ανεβασμένη είναι η αυτοπεποίθησή μας.

    Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο ωραία νιώθουμε. Και όσο πιο στητό τόσο πιο ανεβασμένη είναι η αυτοπεποίθησή μας.

Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο ωραία νιώθουμε. Και όσο πιο στητό τόσο πιο ανεβασμένη είναι η αυτοπεποίθησή μας. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης προτείνει μεθόδους αυξητικής του γυναικείου στήθους που θα αλλάξουν την εικόνα μας.

Πολλές γυναίκες καταφεύγουν στο νυστέρι γιατί, για προσωπικούς λόγους, δεν αισθάνονται ικανοποιημένες με το μέγεθος τους στήθους τους ή επειδή, λόγω αυξομείωσης βάρους και περίοδο εγκυμοσύνης, θέλουν να την ασυμμετρία και τη χαλάρωση. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης απαντά σε μερικές σημαντικές απορίες, όσον αφορά στην επέμβαση.

Μιλήστε μας αρχικά για το πώς γίνεται η αυξητική στήθους.
Τοποθετώντας ενθέματα πίσω από κάθε μαστό, μυ ή αδένα, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να αυξήσει το ντεκολτέ κάθε γυναίκας, να διορθώσει ασυμμετρίες και σχήμα και να αυξήσει το μέγεθος ανά ένα ή και περισσότερα μεγέθη σύμφωνα πάντα με την ανατομία της ασθενούς, αλλά και τις προσωπικές της επιλογές.

Πόσοι τύποι εμφυτευμάτων μαστού υπάρχουν και πώς χρησιμοποιείται ο καθένας;
Υπάρχουν δυο τύποι εμφυτευμάτων μαστού. Τα ενθέματα σιλικόνης που στην ουσία είναι ενθέματα προ-γεμισμένα με σιλικόνη και τα ενθέματα ορού που είναι με σιλικόνη και γεμίζουν με φυσιολογικό ορό. Ταυτόχρονα, υπάρχει ο διαχωρισμός που έχει να κάνει με το σχήμα, στρογγυλά και ανατομικά ενθέματα. Τα ενθέματα που χρησιμοποιούμε στην κλινική μας Advanced Aesthetics έχουν εγγύηση διάρκειας εφόρου ζωής.

Πώς γίνεται η επέμβαση, χρειάζεται αναισθητικό;

Η αυξητική του μαστού διενεργείται κάτω από γενική αναισθησία ή τοπική και ήπια μέθη. Ο τρόπος και η μέθοδος κατά την οποία εισάγουμε και τοποθετούμε το εμφύτευμα εξαρτάται από την ανατομία της γυναίκας και τις συστάσεις του χειρουργού. Η τομή μπορεί εύκολα να γίνει είτε στην πτύχωση μεταξύ του στήθους με το μαστό, γύρω από τη σκούρα περιοχή γύρω από τη θηλή, ή στη μασχαλιαία κοιλότητα. Κάθε προσπάθεια γίνεται έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι η τομή θα έχει τοποθετηθεί τόσο αποτελεσματικά, ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο εμφανής.

Πού μπορεί να τοποθετηθεί το εμφύτευμα;

Μπορεί να τοποθετηθεί πίσω από τον αδένα απονεύρωση μυός, ή ακόμη και τον μυ εξολοκλήρου. Η επιλογή της θέσης τοποθέτησης εξαρτάται από την κατάσταση του μαζικού αδένα (όγκος, χαλάρωση κ.λπ.) και τη γενικότερη ανατομία του σώματος της γυναίκας. Όλα αυτά επεξηγούνται λεπτομερώς στην επίσκεψή σας στο ιατρείο.

Πόσο διαρκεί το χειρουργείο;

Συνήθως διαρκεί μία ή και δύο ώρες έως ότου ολοκληρωθεί. Ένας ελαστικός επίδεσμος τοποθετείται γύρω από το στήθος για να το βοηθήσει να επουλωθεί.

Ποια είναι η αίσθηση μετά την επέμβαση;

Μετά το χειρουργείο είναι πιθανό να αισθάνεστε κούραση και πόνο για λίγες μέρες, ενώ θα μπορείτε να κινητοποιηθείτε σε περίπου είκοσι τέσσερις με σαράντα οχτώ ώρες. Οι όποιες ενοχλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με φαρμακευτική αγωγή που θα σας δοθεί από τον γιατρό. Μετά από λίγες μέρες, μπορείτε να φορέσετε αθλητικό στηθόδεσμο και να κάνετε μπάνιο ελεύθερα. Τα ράμματα αφαιρούνται σε περίπου δέκα μέρες, αλλά το πρήξιμο στο στήθος ίσως διαρκέσει μια εβδομάδα ή και δεκαπέντε μέρες.

Πόσες μέρες χρειάζονται για να επιστρέψει μια γυναίκα στη ρουτίνα της;

Είναι έτοιμη σε λίγες μέρες, ανάλογα με το επίπεδο της δραστηριότητας που απαιτείται για τη δουλειά της. Κάποιες καθημερινές δραστηριότητες καλό είναι να αποφεύγονται για μερικές μέρες μετά την επέμβαση. Στόχος μας είναι πάντα να επιτύχουμε μια αρμονία και συμμετρία στην εικόνα κάθε ασθενούς με τέτοιο τρόπο, ώστε κανείς να μην αναγνωρίσει κάποιο στίγμα πλαστικής χειρουργικής επέμβασης, αλλά να προσφέρουμε το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα για εσάς.

 


Tags: στήθος, πλαστικός, αυξητική στήθους, πλαστική χειρουργική, ομορφιά, σώμα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)