ΑΡΩΜΑΤΑ

Αισθησιακός εθισμός

Γαβριέλα Αγησιλάου


Αισθησιακός εθισμός

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM

Η μάρκα Yves Saint Laurent Beauté παρουσιάζει το BLACK OPIUM EAU DE TOILETTE.

Τελείως διαφορετικό από το BLACK OPIUM EAU DE PARFUM, χαράσσει τη δική του διαδρομή και δημιουργεί το δικό του αισθησιακό εθισμό. Μυστηριώδες αλλά αισθησιακό.

Στις νότες κορυφής του BLACK OPIUM EAU DE TOILETTE συναντάμε μια συμφωνία από φραγκοστάφυλλο. Μια ζουμερή συμφωνία από νότες αχλαδιού, που χαρίζουν στο άρωμα γλυκιά γεύση. Οι πικρές, πράσινες και λευκές νότες της φλούδας μανταρινιού αναμειγνύονται με νότες εσπεριδοειδών και στέλνουν ένα τολμηρό μήνυμα. Αυτό είναι ξεκάθαρα διαφορετικό και άμεσα προκλητικό.

Οι λουλουδάτες νότες καρδιάς, αφυπνίζουν τις αισθήσεις μαζί με μια μεθυστική δίνη αρωματικού τσαγιού από γιασεμί που αναμειγνύεται με άνθη πορτοκαλιάς. Απόλυτα αναζωογονητικό, χαρίζει μια αισθησιακή λευκή floral καρδιά στο άρωμα.
 
Και μετά η αποκάλυψη. Το σοκ που προκαλεί η πρώτη εισπνοή. Η έξαρση που προκαλεί η εθιστική υπογραφή του BLACK OPIUM. Οι έντονες, γευστικές νότες κόκκων καφέ και οι πλούσιες νότες white musk ενισχύονται από νότες λευκών ξύλων. Η ένταση ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως, τώρα είναι μοναδική. Μια φωτεινή floral καρδιά και γλυκός καφές που ξυπνά όχι μόνο τις αισθήσεις αλλά και την ίδια τη ζωή. 


Tags: shopping, ομορφιά, αγορά, άποψη, γυναίκα, άρωμα, BLACK OPIUM EAU DE PARFUM

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)