ΜΑΛΛΙΑ

Φυσικές ανταύγειες

Γαβριέλα Αγησιλάου


Φυσικές ανταύγειες

Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray

Υπέροχα κυματιστά μαλλιά

 «Εγώ  &  John Frieda και το Beach Blonde μαζί μπορούμε»

Η σειρά Beach Blonde είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη από τους εμπειρογνώμονες της John Frieda  για να δώσει στα μαλλιά σας μια αίσθηση εξωτικού look λες και περάσατε όλη την μέρα στην παραλία.
Υπάρχουν καταπληκτικά νέα για όλες τις γυναίκες, αυτή η σειρά δεν απευθύνετε μόνο στις ξανθιές. Μπορείτε να αισθανθείτε τα φυσικά εκχυλίσματα και τα θαλάσσια βότανα μέσα από ένα φυσικό προϊόν που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανάλαφρα, πλούσια και κυματιστά μαλλιά που θα σας ταξιδεύουν στα καλοκαιρινά αρώματα της παραλίας. Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει το Beach Blond Cool Dip Purifying Shampoo, το Beach Blond Smooth Seas Detangling Conditioner και το Beach Blond Kelp Help Deep Conditioner Masque.

Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray: Το Spray αυτό από θαλασσινό αλάτι επέστρεψε καλύτερο από ποτέ άλλοτε. Η υφή από τροπική καρύδα δίνει μια όψη φρεσκάδας. Σας βοηθά να αποκτήσετε  πλούσια κυματιστά μαλλιά λες και περάσατε όλη την μέρα στην παραλία. Παράλληλα δίνει λάμψη στα μαλλιά σας τόση ώστε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα.


Φωτογραφίες

Tags: μαλλία, καρύδα, παραλία, φυσικές, αντάυγειες

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)