ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Red Carpet Treatment: Διαμαντένια περιποίηση…

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε…

    Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε…

Τα διαμάντια εκτός από την πολυτέλεια που προσδίδουν σε κάθε γυναίκεια εμφάνιση, πλέον χαρίζουν την λάμψη τους και στην επιδερμίδα μας.
Υπάρχει γυναίκα που δεν έχει αδυναμία στα διαμάντια; Εννοείτε πως όχι, αφού οι πολυτιμότερες, ακριβότερες και πιο «συμβολικές» πέτρες αποτελούν το αγαπημένο αξεσουάρ.

Εκτός από την αριστοκρατική πινελιά που μας προσδίδουν, τα αγαπημένα σε όλες μας διαμάντια αποδείχθηκαν ικανά να μας προσφέρουν μια αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα.

Η θεραπεία με το όνομα «Diamond» είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στο Hollywood με τις celebrities να την προτιμούν πάντοτε πριν από τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Για το λόγο αυτό η θεραπεία αυτή είναι γνωστή και ως «Red Carpet Treatment».  

Απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος, είναι ανώδυνη και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.  Τα αποτελέσματα της είναι εκπληκτικά αφού σε 30 λεπτά καθαρίζει και τονώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ την ίδια στιγμή αναπλάθει τα κύτταρα χαρίζοντας σας μια νεανική όψη.  

Μάλιστα ο κόσμος της ομορφιάς και της επιστήμης ύστερα από έρευνες πολλών ετών συμπέρανε πως οι πολύτιμές αυτές πέτρες διαθέτουν αντιγηραντικές ικανότητες.

Τα ρινίσματα του διαμαντιού, λειτουργούν σαν ασπίδες κατά του χρόνου όταν συνδυαστούν με την ρετινόλη και το υαλουρονικό όξυ.

Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για την κάθε μια από εμάς! 


Tags: Red Carpet Treatment, diamond therapy, ομορφιά, γυναίκα, επιδερμίδα, ανάπλαση, προστασία, λαμπερή, λεία, καθαρή, διάσημες, κόκκινο χαλί

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)