Ένα αφιέρωμα 40 σελίδων με τις 30 πιο χαρακτηριστικές συνταγές της πρωτεύουσας του Βορρά. Κουνέλι με καϊμάκι, νουά με ρύζι και σάλτσα μανιταριών, κουλούρι Θεσσαλονίκης, μπουρεκάκια με βραστή ζύμη, μπουγιουρντί, πιπεριές τηγανητές με γιαούρτι και σουμάκ, γκούλας, καλαμάρια γεμιστά με φέτα, ψάρι μαγειρευτό με κουρκουμά, πάπρικα και σαφράν, μύδια σαγανάκι με πιπεριές φέτα και μπούκοβο, πατσάς, μελιντζανοκροκέτες και άλλες πολλές συνταγές.
Ακόμα, ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει μπουγάτσα με κρέμα και τρίγωνα πανοράματος.
Το αφιέρωμα περιλαμβάνει και έρευνα για τη γαστρονομία της πόλης: Μια πόλη που τρώει έξω, μια κουζίνα πολυπολιτισμική, που παντρεύει διάφορες επιρροές για να φτιάξει τη δική της γαστρονομική ταυτότητα και ρεπορτάζ στα πιο χαρακτηριστικά εστιατόρια και μεζεδοπωλεία
Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS, το ένθετο "ΟΙ ΕΡΕΥΝΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ" για τους μικρούς μας φίλους και επιλογή από cd του Πάριου ή του Μητροπάνου.
Στο ολοκληρωμένο Πακέτο της Καθημερινής, με μόνο 3.90 ευρώ