Αθηνά Λοϊζίδου
Μια απλή και πολύ δροσερή σαλάτα για το καλοκαίρι. Συνάμα αποτελεί ένα έξοχο συνοδευτικό για το χοιρινό ψαρονέφρι και τα ελληνικά μπιφτέκια, δύο υπέροχες συνταγές τις οποίες θα βρείτε σε αυτή την έκδοση.
Υλικά
Για 6 μερίδες
300 γρ. κινέζικο μαρούλι λεπτοκομμένο
300 γρ. κυπριακό μαρούλι λεπτοκομμένο
3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
40 ml ελαιόλαδο
30 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.