ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λευκό πουκάμισο και mules
 

SMS 8998: Τι στέλνω για να πάω σε κατάστημα λιανικής πώλησης;

Αλλάζει από σήμερα η καθημερινότητα των Κύπριων πολιτών αφού από σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, καθώς ξεκινά η δεύτερη φάση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Συγκεκριμένα, από σήμερα τίθενται επιπλέον σε εφαρμογή η επαναλειτουργία των δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων και της Γ’ Τάξης Λυκείων και Τεχνικών Σχολών, η επαναλειτουργία επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων, η επαναλειτουργία μουσείων και άλλων αρχαιολογικών χώρων, η επαναλειτουργία πρακτορείων τυχερών παιγνίων, μόνο για σκοπούς συμπλήρωσης του δελτίου, χωρίς τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων.

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα «ξεκλειδώνουν» από τις 8 Φεβρουαρίου.

Όπως είναι αναμενόμενο, με αφορμή το ξεκλείδωμα του λιανικού εμπορίου αρκετοί συμπολίτες μας θα τρέξουν στα καταστήματα. Για να μην υπάρχουν μπερδέματα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι εφόσον επιθυμούμε να πάμε σε κάποιο κατάστημα λιανικής πώλησης θα πρέπει πρώτα να στείλουμε μήνυμα στο 8998 και όταν πάρουμε την έγκριση, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ισχύει για εύλογο χρονικό διάστημα - κατά την διάρκεια του οποίου θα πρέπει να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στείλουμε τον αριθμό 2 που αφορά μετάβαση σε κατάστημα για αγορά ή προμήθεια αγαθών/υπηρεσιών, περιλαμβανομένου και του take away.

 

 

 

 

PEOPLE: Τελευταία Ενημέρωση