ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Πως να καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα

Δείτε όλα τα tips

Μαρία Σάββα

Ένας κοινός στόχος που έχουμε όλοι μας είναι η αποταμίευση χρημάτων. Είτε αυτό σημαίνει να συγκρατηθείς και να μην αγοράσεις έτοιμο φαγητό, είτε αυτό είναι να ακυρώσεις ένα ταξίδι που ήθελες να πας στο εξωτερικό. Πιο κάτω θα βρείτε τους τέσσερεις καλύτερους τρόπους για να καταφέρετε να αποταμιεύσετε χρήματα.

1.Θέστε στόχους αποταμίευσης

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να οπτικοποιήσετε για ποιο σκοπό εξοικονομείτε. Εάν χρειάζεστε κίνητρο, ορίστε στόχους εξοικονόμησης μαζί με ένα χρονοδιάγραμμα για να διευκολύνετε την αποθήκευση. Θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι σε τρία χρόνια με προκαταβολή 20 τοις εκατό; Τώρα έχετε έναν στόχο και ξέρετε τι θα πρέπει να αποταμιεύετε κάθε μήνα για να πετύχετε τον στόχο σας

2.Κάνετε ένα "Staycation"

Αν και ο όρος μπορεί να είναι μοντέρνος, η σκέψη πίσω από αυτόν είναι σταθερή: αντί να «ρίχνετε» πολλές χιλιάδες σε αεροπορικά εισιτήρια στο εξωτερικό, ψάξτε στη δική σας πολή για διασκεδαστικές διακοπές κοντά στο σπίτι.

3.Ετοιμάστε το γεύμα σας από το σπίτι

Μια προφανής συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων είναι η εύρεση καθημερινής αποταμίευσης. Εάν η αγορά μεσημεριανού γεύματος στη δουλειά κοστίζει 7 ευρώ, αλλά η μεταφορά του μεσημεριανού γεύματος από το σπίτι κοστίζει μόνο 2 ευρώ, τότε κατά τη διάρκεια ενός έτους, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης 1250 ευρώ.

4.Κόψτε το κάπνισμα

Όχι, σίγουρα δεν είναι εύκολο να το κόψεις, αλλά αν καπνίζεις ενάμιση πακέτο κάθε μέρα, αυτό ανέρχεται σε σχεδόν 2.000 ευρώ ετησίως, μπορείς να αποταμιεύσεις αν το κόψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
χρήματα  |  ιδέες  |  tips  |  lifestyle  |  goal  |  money  |  news

PEOPLE: Τελευταία Ενημέρωση