ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Tanqueray x Olio: Ποιους είδαμε στην λαμπερό event;

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσμαε

Το εστιατόριο Olio, παρέα με το Tanqueray Gin και την ομάδα της Cal Creative Communication, διοργάνωσαν ένα φανταστικό event, για εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες.

Μια φανταστική βραδιά απόλαυσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν, την Παρασκευή 20 Μαΐου, στο πιο πολυσυζητημένο εστιατόριο της Λευκωσίας, το Olio Restaurant. Το Olio, παρέα με το Tanqueray Gin, φιλοξένησε στην βεράντα του μια εκπληκτική βραδιά με ιδιαίτερα και δροσιστικά cocktails, φτιαγμένα με το εξαιρετικής ποιότητας gin Tanqueray και tea infusions από την Natural Life, τα οποία συνδυάστηκαν υπέροχα, με ξεχωριστά και γευστικά Olio bites. Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν μουσικές επιλογές που πλαισίωσαν εκπληκτικά το σκηνικό στη βεράντα με θέα του Olio, προσφέροντας στους καλεσμένους μια βραδιά μοναδική. Δείτε ποιους είδαμε στο όμορφο event.

Βρείτε το Olio Restaurant στην Οδό Στασικράτους 26, 1065 στην Λευκωσία. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 99 997700. Βρείτε το Olio σε Facebook και Instagram και στην ιστοσελίδα www.olio.com.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση