ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τα 30 χρόνια LABELS x Trussardi στη LABELS Boutique

Τα 30 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της εγχώριας μόδας συμπλήρωσε η LABELS Boutique, ένα γεγονός το οποίο συμπίπτει και με την 30χρονη παρουσία του ιταλικού οίκου Trussardi στην Κύπρο, ο οποίος εκπροσωπείται αποκλειστικά από τη LABELS Boutique. Η επετειακή χρονιά ολοκληρώθηκε με ένα γιορτινό χριστουγεννιάτικο cocktail πάρτι από τη LABELS Boutique, μέσα από το οποίο οι εκλεκτοί καλεσμένοι, φίλοι, πελάτες και εκπρόσωποι των Media απόλαυσαν τις νέες συλλογές των οίκων Trussardi και Iceberg, καθώς και την εορταστική ατμόσφαιρα, cocktails και εκλεκτά εδέσματα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ιδιοκτήτρια, Μαριλένα Ιερομονάχου, σχολιάζοντας την πορεία της LABELS Boutique και τη συνεργασία της με τον οίκο Trussardi είπε, «Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη που εδώ και 30 χρόνια ανήκουμε στην οικογένεια Trussardi. Είναι ένας οίκος με βαρυσήμαντη ιστορία, o οποίος συνεχίζει να εξελίσσεται διατηρώντας πάντα τη σφραγίδα της ιταλική μόδας και κληρονομιάς που κουβαλάει.

Ο οίκος Trussardi είναι πλέον συνυφασμένος με τη LABELS Boutique μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας και παρουσίας στην Κύπρο, τον οποίο αισθάνομαι πως εκπροσωπούμε επάξια. Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά του φίλους και συνεργάτες των Media που τόσα χρόνια στηρίζουν την πορεία μας και συμβάλουν σε αυτή την τόσο επιτυχημένη συνεργασία».

Για περισσότερες πληροφορίες:
LABELS BOUTIQUE, Αρχ. Μακαρίου Γ’ 65, Λευκωσία
Τηλ.: 22375090

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση