ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Θερμαντικό μπλουζάκι, wide-leg παντελόνι, μπόράκια και puffer σακάκι
 

Στο κόκκινο χαλί των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Royal Hall στη Λευκωσία παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, η 18η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019. Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Τάσος Τρύφωνος, την ψυχαγωγία του κοινού ανέλαβε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν οι 18 υποψήφιοι και 10 βραβευθέντες άνδρες που μας συγκίνησαν και μας ενέπνευσαν τη χρονιά που πέρασε με τα επιτεύγματά τους στα επιχειρηματικά, επιστημονικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου.

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό, εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία προσπάθειά τους τους χορηγούς και υποστηρικτές. 

Θερμές ευχαριστίες, λοιπόν, στον μέγα χορηγό της βραδιάς Τράπεζα Κύπρου, Grey Goose Vodka, CYTA, Char. Pilakoutas Ltd, ΟΠΑΠ Κύπρου, Sacoor Brothers, τους ελεγκτές της διαδικασίας την εταιρεία Deloitte, το Royal Hall, καθώς και τα Ζαχαροπλαστεία Pralina.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Κωνσταντίνος Τζελέπης και Γιώργος Βασιλείου Man of the Year 2019

Aυτοί είναι οι νικητές των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019

Δείτε ποιους είδαμε. 

 

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση