ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Στο φιλανθρωπικό event Let's Hippo Together

Πώς βρέθηκαν 20 ιπποπόταμοι στην Κύπρο;

Ήρθαν για να υιοθετηθούν μέσα από το “Let’s Hippo”, ένα από τα πιο πρωτότυπα αλλά πάνω απ’ όλα ευαίσθητα κοινωνικά έργα που έχουν σχεδιαστεί στην Κύπρο. Οι 20 ιπποπόταμοι ξεκίνησαν συμβολικά το ταξίδι τους από την Κένυα στην Κύπρο, με σκοπό να βρουν την οικογένειά τους και να στηρίξουν τα παιδιά της Κύπρου. Πρόκειται για δημιουργίες που φιλοτεχνήθηκαν, αφιλοκερδώς, από Κύπριους καλλιτέχνες, εμπνευσμένες από τα πέτρινα ιπποποταμάκια του Σοφία για τα Παιδιά, τα οποία φτιάχνονται στην Κένυα από τα παιδιά εκεί, με πολλή αγάπη.

Κάθε καλλιτέχνης ανέλαβε να φιλοτεχνήσει, με το δικό του στιλ, έναν ιπποπόταμο που φέρει την υπογραφή του και ο οποίος υιοθετήθηκε από έναν Hippoστηρικτή, που πρόσφερε το ποσό των €5,000 στο Σοφία για τα Παιδιά, για τη στήριξη του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω». Μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω», το Σοφία για τα Παιδιά στηρίζει με μεσημεριανό φαγητό παιδιά στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της Κύπρου. Με αυτή την κίνηση ανθρωπιάς κάθε Hippoστηρικτής αναδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία προς το Σοφία για τα Παιδιά, έχοντας αποκτήσει ένα διαχρονικό και αναγνωρίσιμο σύμβολο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του.

Στο πλαίσιο της προβολής του «Let’s Hippo», το Σοφία για τα Παιδιά, με την υποστήριξη της Partners Y&R, συνδιοργανώνουν εκδήλωση στις 27 Ιουνίου 2018 στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κας Αναστασιάδη, στην οποία θα παρουσιαστούν οι 20 ιπποπόταμοι και οι 20 Hippoστηρικτές τους.

Οι δύο εκθέσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους ιπποπόταμους και να αναρτήσει τις φωτογραφίες του στο επίσημο website του «Let’s Hippo» letshippotogether.com

Για κάθε διαφορετική ανάρτηση, η εταιρεία επικοινωνίας Partners Y&R θα προσφέρει 5 ευρώ, με στόχο τη συλλογή επιπλέον ποσού €5000 για την υιοθέτηση ενός ψηφιακού ιπποπόταμου, του 21ου! Ποσό το οποίο επίσης θα δοθεί ως εισφορά στο Σοφία για τα Παιδιά.

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση