ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Στην παρουσίαση του νέου make up look Autumn-Winter 2016-17 από τα καταστήματα Beauty Line

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, η παρουσίαση του νέου make up look Autumn-Winter 2016-17, από τα καταστήματα BeautyLine. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Lost & Found Bar και παρόντες ήταν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, beauty editors αλλά και σημαντικοί trend-setters και fashion bloggers της Κύπρου, που ανέμεναν με μεγάλη ανυπομονησία τη ξεχωριστή φετινή εποχιακή παρουσίαση του Beauty Line make up look.

«Δημιούργησα το street make up look για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2016-17, έχοντας στο μυαλό μου γυναίκες που έχουν πάθος για τη μόδα. H street style γυναίκα, τολμά να βγει έξω από τους κανόνες. Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και εκπέμπει ερωτισμό, ενώ ταυτόχρονα είναι δυναμική και σέξι», δήλωσε ο Μιχάλης Ορφανίδης senior make up artist των καταστημάτων, ο οποίος εμπνεύστηκε από την παγκόσμια street style τάση. Το Street Style είναι μια προσέγγιση της μόδας, χωρίς όρια, που τολμάνε οι γυναίκες που θέλουν να νιώθουν δυναμικές, ελεύθερες και ξεχωριστές. Είναι μια τάση που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ αυτό τον καιρό, που οι ειδικοί της δίνουν σχεδόν την ίδια σημασία που δίνουν στις πασαρέλες των fashion weeks. Αντλώντας έμπνευση από iconic γυναίκες με ανατρεπτικές εμφανίσεις, τα Beauty Line προτείνουν μια νέα τάση ζωής για όλες τις ώρες.

Κύριο χαρακτηριστικό του νέου Αutumn Winter look 2016 - 17, είναι τα έντονα φρύδια, οι έντονες βλεφαρίδες και το φλογερό κόκκινο κραγιόν. Τα Beauty Line, ως οι ειδικοί στον τομέα της ομορφιάς επέλεξαν αυτήν την πρόταση για το make up look Φθινόπωρο - Χειμώνας 2016-17, η οποία συνδέεται απόλυτα με το όραμά τους που είναι να κάνουν την κάθε γυναίκα να ζει καλύτερα και να αισθάνεται όμορφα. Έτσι, συνδυάζοντας το make-up και τη μόδα με άποψη, τα Beauty Line σας καλούν να ακολουθήσετε τη διάθεση της ημέρας και να απολαύσετε μια διασκεδαστική διαδικασία, απόλυτα προσωπικής εκφραστικότητας και ομορφιάς, μεταβάλλοντας το δικό σας μοναδικό στυλ σε ισχυρό statement που δηλώνει ποιοι είσαστε.

Δείτε ποιους είδαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση