ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο σατέν midi φόρεμα και flat πέδιλα
 

Στην παρουσίαση της καμπάνιας Fashion meets Movember

To Movember ως παγκόσμια ανεξάρτητη φιλανθρωπική κίνηση ευελπιστεί να αλλάξει το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Τα προγράμματα αυτά, με την καθοδήγηση του ιδρύματος Movember Foundation, επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού βοηθώντας τους άντρες να ζήσουν με και πέρα από τον καρκίνο παραμένοντας ψυχικά υγιείς

Το Round Table 1 σε συνεργασία με την Μπύρα ΚΕΟ, ανακοινώνουν την έναρξη της 6ης ετήσιας φιλανθρωπικής εκστρατείας Movember Cyprus.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα καθιερωμένα shaving events σε όλες τις πόλεις καθώς και τις ενημερωτικές ημερίδες σε Λευκωσία και Λεμεσό. Στις εκδηλώσεις, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ξυριστεί, να ενημερωθεί και να στηρίξει οικονομικά την εκστρατεία μέσω του εράνου ή με την αγορά αναμνηστικών ειδών.

Ξεχωριστή θέση στη Movember Cyprus 2018 έχει το “Fashion meets Movember” για το οποίο 8 σχεδιαστές μόδας δημιούργησαν ειδικά για το Movember Cyprus, 8 συλλεκτικά T-shirts με σήμα το μουστάκι. Συμμετέχουν οι σχεδιαστές: Ανδρέας Ζαννετίδης, Anice, Gregory Morfi, Λουκία Κυρίακου, Natar Georgiou, Ramon Filip, Ρίτα Αττάλα και Tommaso. 

H επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας έγινε στο Patio Cocktail Bar, στις 7 Νοεμβρίου. 

Δείτε ποιους είδαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση