ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλα
 

Στα 25χρονα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Cyprus Chef’s Association) στο πλαίσιο των 25 χρόνων ίδρυσης του και της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού διοργάνωσε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό για να γιορτάσει μαζί με όλους όσους συνέβαλαν στη μέχρι τώρα πορεία του Συνδέσμου, τα ιδρυτικά μέλη, τους συντελεστές και φίλους.

Η Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού έχει καθοριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου και ο κύριος στόχος αυτής της γιορτής είναι η ανάδειξη της γαστρονομικής, οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στην διεθνή κοινότητα.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (C.C.A.) ιδρύθηκε το 1994 και είναι ένας επαγγελματικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Φέτος γιορτάζει τα 25χρόνα του και κύριος σκοπός του παραμένει ο ίδιος, να ενώνει όλους τους chef, μάγειρες και ζαχαροπλάστες από όλη την Κύπρο σε μια κοινή αφοσίωση στην επαγγελματική αριστεία. Το δείπνο έλαβε μέρος στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα πιάτα με διμιουργίες του σεφ του ξενοδοχείου.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://cypruschefsassociation.com & facebook.com/CyprusChefs

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση

X