ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Ποιους είδαμε στα εγκαίνια του πρώτου Flagship store της Kartell

Οι παρουσίες που ξεχωρίσαμε

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, η γνωστή ιταλική εταιρία επίπλων Kartell εγκαινίασε το πρώτο της Flagship store στην Κύπρο σε συνεργασία με την Ergo Home Group.

Τα εγκαίνια τέλεσε η έντιμη Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο κ. Federica Ferrari Bravo, ενώ στη λαμπερή εκδήλωση παρευρέθηκε και ο ιδιοκτήτης και Εμπορικός Διευθυντής της Kartell κ. Federico Luti. Το παρών τους έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι, συνεργάτες και φίλοι των δύο εταιριών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γνωστοί αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του χώρου.

Η φινέτσα, η δημιουργικότητα, η τεχνολογία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν τα έπιπλα Kartell, δεν έλειπαν από το πολυαναμενόμενο opening event. Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση του κ. Luti προς τους επαγγελματίες του χώρου, ενώ στη συνέχεια το κοινό απόλαυσε ζωντανή μουσική από γνωστό jazz συγκρότημα και δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ σε ένα ιδιαίτερα ευδιάθετο κλίμα.

Η Kartell, εταιρικός συνεργάτης με τον Όμιλο ERGO Home, επέλεξε μια στρατηγικής σημασίας τοποθεσία στην πρωτεύουσα για το νέο της shop in shop, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την Κύπρο. Συγκεκριμένα, το Flagship Store της Kartell έχει μόλις λειτουργήσει στο νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο 200m2, εντός του καταστήματος Living στην Έγκωμη.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Kartell είναι μέρος ενός ευρύτερου στρατηγικού πλάνου της εταιρίας που την θέλει να επεκτείνει την παρουσία της στο λιανικό εμπόριο και να ενδυναμώνει την αξία και την ταυτότητα της μάρκας που είναι σχεδιασμένη για να πληροί τις ανάγκες κάθε χώρας. Να σημειώσουμε πως το νέο κατάστημα Kartell στην Λευκωσία βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου 41-49, Έγκωμη, 2408 Λευκωσία.

Στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν το "παρών" τους αρκετά πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και την κοσμική ζωή του νησιού μας. Δείτε ποιους είδαμε εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
πάρτι  |  εκδήλωση  |  event  | 

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση