ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Ποιους είδαμε στα βραβεία Wiz 50 Best Restaurants

Δείτε τα άτομα που έδωσαν το παρών τους στον θεσμό

newsroom must

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο κορυφαίος οδηγός διασκέδασης WiZ GUIDE, ο Όμιλος SppMedia και η Τράπεζα Κύπρου, διοργάνωσαν την τελετή ανάδειξης «WiZ 50 BEST Restaurants». Η λαμπερή γιορτή της κυπριακής εστίασης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου, στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Η βραδιά είχε μόνο νικητές αφού η επιλογή των 50 καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου είναι αποτέλεσμα σκληρού και υγιούς ανταγωνισμού ανάμεσα από 1834 χώρων εστίασης που είναι καταχωρημένοι στον κορυφαίο οδηγό WiZ GUIDE.

Κορυφαίο των κορυφαίων αναδείχθηκε το L’atelier Robuchon το οποίο απέσπασε τις υψηλότερες βαθμολογίες των κριτών τόσο σε γευστικό αποτέλεσμα, όσο και στην σχέση αξίας – τιμής. Την σημασία της σχέσης αξίας – τιμής επεσήμαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς τόσο οι κριτές όσο και οι διοργανωτές του θεσμού. Οι διοργανωτές επεσήμαναν επίσης την σημαντική αναβάθμιση της εμπειρίας εστίασης που εισέπραξαν στις επισκέψεις τους, σε σχέση με το 2022, ευχαριστώντας παράλληλα την Τράπεζα Κύπρου για την στήριξη έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα ο θεσμός, που στα δύο μόλις χρόνια του έχει αλλάξει την οπτική της βιομηχανίας στην χώρα μας.

Δώδεκα κριτές από την Κύπρο και την Ελλάδα δοκίμασαν ανώνυμα και απροειδοποίητα και φέτος εκατοντάδες πιάτα, και βαθμολόγησαν με σταθερά και αντικειμενικά κριτήρια, δημιουργώντας την απόλυτη λίστα κυπριακών εστιατορίων για το 2023. Στόχος του θεσμού «50 BEST Restaurants» αποτελεί η δημιουργία κινήτρων στη συνεχώς αναβαθμισμένη τοπική βιομηχανία εστίασης που να στηρίζεται πρωτίστως στην επιστημοσύνη, την αντικειμενικότητα και τη διαφάνεια.

Χορηγοί των 50 BEST Restaurants: Τράπεζα Κύπρου, Acqua Panna, S.Pellegrino, κρασί Παπαγιαννάκος και Petrolina.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση