ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Ποιους είδαμε στην έκθεση του Richard Orlinski στην Λεμεσό

Τα άτομα που έδωσαν το «παρών» τους για να θαυμάσουν από κοντά την δουλειά του Γάλλου καλλιτέχνη

Ένας από τους εμπορικότερους καλλιτέχνες παγκοσμίως, ο σύγχρονος Γάλλος καλλιτέχνης, Richard Orlinski, που έχει δημιουργήσει το δικό του πολύχρωμο σύμπαν, ήρθε για πρώτη φορά στην Κύπρο για να εκθέσει γλυπτά του, σε νέο χώρο τέχνης, στη Λεμεσό, την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Στην έκθεση του Γάλλου καλλιτέχνη παρευρέθηκαν διάφορες γνωστές προσωπικότητες του νησιού μας, θέλοντας να θαυμάσουν από κοντά τα γλυπτά «Wild Panther» που είναι κομμένα σε όψεις σαν διαμάντι και τα οποία «εκφράζουν την άγρια δύναμη, την ταχύτητα, την αγριότητα και όλες τις πτυχές της έννοιας «Born Wild».

Ποιος είναι ο Richard Orlinski

Ο Richard Orlinski είναι Γάλλος γλύπτης που ξεκίνησε την καριέρα του στην τέχνη το 2005. Επηρεασμένος από την ποπ κουλτούρα, ο καλλιτέχνης δημιουργεί έναν πολύχρωμο κόσμο, αντλώντας έμπνευση από εικονικά αντικείμενα και άγρια ζώα.

Τα χρωματιστά γλυπτά του φιλοτεχνούνται με την υπογραφή Born Wild «με σκοπό να διαδίδονται μηνύματα που ενθαρρύνουν την ελευθερία του πνεύματος και τη συναισθηματική ευτυχία».

Έχει εκθέσει έργα του σε περισσότερες από 90 γκαλερί στη Γαλλία και στο εξωτερικό ενώ από το 2015 θεωρείται ο Γάλλος καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις έργων παγκοσμίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση