ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Jiunnell: Ποιους είδαμε στην παρουσίαση του νέου skin care line της εταιρείας

Δείτε ποιοι παρευρέθηκαν στο event

Μαρία Σάββα

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου η Γεωργία Αχιλλέως Αγαθαγγέλου πραγματοποίησε ένα event σε γνωστό hotspot τη Λευκωσίας παρουσιάζοντας τη νέα σειρά skin care αποκλειστικ΄ά για το βράδυ, τα «Jiunnell Lady». Μπορείτε τα βρείτε τα προϊόντα εδώ

Στο εν λόγω event παρευρέθηκαν διάφορες γνωστές προσωπικότητες του νησιού με κάποιες από αυτές να ήταν η Γιώτα Παπαδοπούλου, η Έλενα Φτελέχα, η Στάλω Πιλακούτα και διάφοροί άλλοι.

Η Jiunnell πλέον έχει διαθέσιμα 4 άκρως εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης εξειδικευμένα για το βράδυ, τα οποία υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας για να εξασφαλίσουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Σχεδιάζονται για να αντιμετωπίζουν διάφορους τύπους δέρματος και ανησυχίες, επιτρέποντάς σας να τα προσαρμόσετε στη ρουτίνα σας.

Τα τέσσερα προϊόντα αποτελο'υντε  από το «Facial gel wash», το «Τhe Serum», το «Τhe Gel» και το «The Cream», των οποίων οι φόρμουλες δημιουργήθηκαν με προσοχή, βασιζόμενες σε προηγμένη έρευνα και δερματολογικές γνώσεις.

Διαβάστε επίσης: Jiunnell: H ομορφιά συναντά την επιστήμη και τη φύση σε τέλεια αρμονία

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση