ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Βραβεία Γαστρονόμος 2023: Ποιους είδαμε

Μία βραδιά γεμάτη παράδοση, πολιτισμό και κυπριακά προϊόντα ποιότητας.

Μαρία Καραμάνου

Ήρθε ξανά η ημέρα για το μεγάλο γεγονός των Κυπρίων παραγωγών. Τα Βραβεία Ποιότητας 2023 του "Γαστρονόμου" και της "Καθημερινής" πραγματοποιήθηκαν χθές, την Τρίτη 27 Ιουνίου, στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Στροβόλου, στις 20:00.

Για 9 συνεχόμενα έτη, αυτή η καθιερωμένη εκδήλωση αναδεικνύει 10 Κυπρίους παραγωγούς που δείχνουν τον δρόμο, οι οποίοι έχουν γεννήσει ιδέες και έχουν αγωνιστεί με αφοσίωση για να τις υλοποιήσουν, ακόμα και υπό δυσμενείς και δύσκολες συνθήκες. Έχουν αγωνιστεί για να επιτύχουν τους στόχους τους, πάντα με σεβασμό προς τους καταναλωτές, το περιβάλλον και τη φύση. Είναι δέκα φωτεινά παραδείγματα ανθρώπων που αγωνίζονται για τη ζωή και την παραγωγή, αναδεικνύοντας τον πραγματικό πλούτο της πατρίδας μας για ακόμη μια χρονιά.

Ανάμεσα τους βρέθηκε και η Πρωτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά, ο διάσημος Κύπριος σεφ που διαπρέπει στην Ελλάδα Χριστόφορος Πέσκιας, καθώς και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου, Αννίτα Δημητρίου. 

Τα Βραβεία Ποιότητας 2023 είχαν την τιμητική να έχουν την Τράπεζα Κύπρου ως χορηγό, την εταιρεία Σκλαβενίτης ως υποστηρικτή των Κυπρίων Παραγωγών, τον ΟΠΑΠ Κύπρου ως υποστηρικτή του πολιτισμού και την Epic ως βραβείο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο Δήμος Στροβόλου παρείχε επίσης την υποστήριξή του.

Η επιτροπή γευσιγνωσίας του «Γ» πρότεινε 70 κυπριακά προϊόντα ποιότητας και με τυφλές γευσιγνωσίες ανέδειξε τα καλύτερα σε 10 κατηγορίες: Χαλλουμιού, παραδοσιακού προϊόντος, παραγωγής ελαιόλαδου, γεωργικής καλλιέργειας Ερυθρού Οίνου, Λευκού Οίνου, Εξαιρετικής Ποιότητας, Κυπριακής Δημιουργικής Κουζίνας, Βιώσιμης Ανάπτυξης καθώς και το Τιμητικό Βραβείο.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα της βραδιάς εδώ: 

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση