ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ζωή Λάσκαρη: H ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τα 79 χρόνια από τη γέννησή της

«Νιώθω πως έκανα τα πράγματα που ήθελα, ρόλους που λάτρεψα, που σεβάστηκα, που κόπιασα και βασανίστηκα πολύ μαζί τους» είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Μαρία Καραμάνου

Σαν σήμερα, στις 12 Δεκεμβρίου του 1944, γεννήθηκε η Ζωή Λάσκαρη, μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Η Φίνος Φιλμ τίμησε τη μνήμη της με ένα ειδικό βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram, ενώ αναπαράγονται σκηνές από τις ταινίες «Νόμος 4000», «Ιστορία μιας Ζωής» και «Ίλιγγος».

Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρεται. «Νιώθω πως έκανα τα πράγματα που ήθελα. Ποτέ δεν παρασύρθηκα από τις απαιτήσεις του κοινού. Έκανα ρόλους που λάτρεψα, που σεβάστηκα, που κόπιασα και βασανίστηκα πολύ μαζί τους». Η Ζωή Λάσκαρη άφησε τη ζωή στα 73 της, τον Αύγουστο του 2017, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Μέσα από τους ρόλους της στη μεγάλη οθόνη, η Ζωή Λάσκαρη διαμόρφωσε την εικόνα της δυναμικής και μοιραίας γυναίκας, και έγινε το κρυφό απωθημένο πολλών ανδρών. Πέρα από τον κινηματογράφο, η προσωπική της ζωή είχε εξίσου δημοφιλή ενδιαφέρον.

Εκτός από την πολυθρύλητη σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πρώτος της γάμος έγινε το 1967 με τον καλαματιανό επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο (1935-2013). Από αυτόν τον γάμο απέκτησε μια κόρη, την Μάρθα Κουτουμάνου. Το ζευγάρι χώρισε οριστικά την άνοιξη του 1971.

Δείτε το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS