ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Παπακαλιάτης: Οι αποκαλύψεις που έκανε για την νέα σεζόν του «Maestro»

Όλα όσα αποκάλυψε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Man Of The Year

Μαρία Σάββα

O γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μαζί με διάφορες άλλες γνωστές προσωπικότητες έδωσε το «παρών» του στα φετινά Man Of The Year Awards την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, παραχωρώντας μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα των βραβείων και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Άσπρου.

Αρχικά, μιλώντας για την μεγάλη επιτυχία του «Maestro» και την ένταξή του στην πλατφόρμα του Netflix, απάντησε στην ερώτηση του τι σημαίνει για εκείνον αυτή η επιτυχία, λέγοντας: «Σημαίνει χαρά, περηφάνια και πολύ άγχος για τα επόμενα επεισόδια - που τώρα φτιάχνουμε στην Ελλάδα».

Στην συνέχεια αναφερόμενος στην νέα σεζόν της σειράς ο ίδιος αποκάλυψε πως: «Ο δεύτερος κύκλος θα αποτελείται από δύο μέρη. Τελειώσαμε το πρώτο μέρος. Είμαι σε διαδικασία του μοντάζ των πρώτων έξι επεισοδίων που θα βγούνε και στο Mega και στο Netflix πριν ή μετά το Πάσχα».

Τελειώνοντας απαντώντας σε ερώτηση για την κινηματογραφική βιομηχανία της Κύπρου ο ίδιος είπε: «Νομίζω ότι γενικότερα ο κινηματογράφος παγκόσμια έχει κτυπηθεί και λόγω του covid φυσικά, και τώρα αρχίζει σιγά σιγά και γεννιέται και βλέπεις ότι ο κινηματογράφος - για μένα τουλάχιστον- είναι μια τέχνη που δεν θα πεθάνει ποτέ. Είναι τελείως διαφορετική η διαδικασία και για τους δημιουργούς και για τους θεατές όταν μπαίνουνε στη σκοτεινή αίθουσα για να δούνε ένα έργο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση