ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ζητά συγγνώμη ο Ιούδας για τα υβριστικά σχόλια σε Ε. Δίπλαρο

Μετά την λεκτική επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

newsroom must

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υβριστική επίθεση 35χρονου εν ονόματι Ιούδας Λάμπρου στην οικογένεια του Βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιου Δίπλαρου. Η εν λόγω επίθεση έγινε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άκρως υβριστικό περιεχόμενο με την υπόθεση να έχει μεταφερθεί στα αρμόδια τμήματα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Διαβάστε εδώ: Καταγγελία από τον Ε. Δίπλαρο για την εμετική ανάρτηση

Ο δράστης Ιούδας Λάμπρου μίλησε στην εφημερίδα politis.com.cy, ζητώντας συγγνώμη από τον Βουλευτή Ευθύμιο Δίπλαρο για τα όσα έγραψε σχετικά με την οικογένεια του. «Σε αυτή τη στιγμή ήταν ότι ορθότερο στον κόσμο μπορούσα να κάνω. Στην ίδιαν σήμερα ζητώ ταπεινά συγγνώμη και της εύχομαι η υγεία της να πάει καλά. Πολύ καλά».

Λέγοντας στην συνέχεια «Εύχομαι παντοτινή υγεία και στα παιδιά του Δίπλαρου στα οποία εύχομαι να μην πάρουν τα αΐπια του πατέρα τους και να μάθουν να αγαπούν όλους τους ανθρώπους και μην θέτουν τις ζωές των άλλων σε κίνδυνο ζωής ή υγείας».

Το εν λόγω αδίκημα αφορά αναρτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο καταγγέλθηκε από τον Ευθύμιο Δίπλαρο στις 5 Ιανουαρίου, 2022.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση