ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Καταγγελία από τον Ε. Δίπλαρο για την εμετική ανάρτηση

Πως απάντησε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η αισχρή ανάρτηση άνδρα που «εύχεται» στον Βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιο Δίπλαρο, να πεθάνει η γυναίκα και τα παιδιά του. Η απαράδεκτη ανάρτηση την οποία δεν θα δημοσιεύσουμε αφού δεν θέλουμε να δώσουμε βήμα σε άτομα που προωθούν την ρητορική μίσους μέσω των ΜΚΔ αναφέρεται επίσης και στον Υπουργό Εσωτερικών που νοσεί με κορωνοίο.

Η σύζυγος του Βουλευτή Λεμεσού, Αργυρώ Ροτσίδου – Δίπλαρου, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και από τον περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκεται για θεραπείες σε κλινική στη Γερμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη γίνει καταγγελία στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όπου και θα ακολουθηθούν όλες οι απαιτούμενες διεργασίες για εντοπισμό του άνδρα που ανάρτησε τις υβριστικές δημοσιεύσεις.

Η απάντηση του Ευθύμιου Δίπλαρου: «Ευχόμαστε στον ..., ο Θεός να τον έχει πάντα καλά, αυτόν και την οικογένειά του. Προσευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους όσους, δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο και οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.. Εμείς συνεχίζουμε τον δικό μας αγώνα. Ευχαριστούμε μεσα από την καρδιά μας, όλο τον κόσμο για τα χιλιάδες συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης που μας δίνουν δύναμη! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X