ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ζέτα Μακρυπούλια: Θα γίνει designer;

H συνήθεια που έγινε λατρεία μοιάζει το γεγονός πως όλο και περισσότερες σταρ το γυρίζουν στην μόδα παρουσιάζοντας τις δικές τους συλλογές.

Σειρά αυτή την φορά έχει η  Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μετά τις Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Κανούργιου και Γωγώ Μαστροκώστα δοκιμάζει το ταλέντο της στο design.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη της συλλογή με ρούχα με την δική της υπογραφή. Πρόκειται για μια δουλειά στην οποία η ηθοποιός δόθηκε ολοκληρωτικά αγκαλιάζοντάς την από το πρώτο λεπτό. Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε στο ρόλο της μοδίστρας να δίνει εντολές για την ολοκλήρωση των πατρόν.

Αν σας έκαναν εντύπωση οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Ζέτας, πρέπει να γνωρίζεται πως πρόκειται για ρούχα που έχουν την υπογραφή της.

Το νέο project προέκυψε μετά από επτά χρόνια συνεργασίας με γνωστή εταιρεία με την οποία αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Ταξιδεύοντας για τις ανάγκες της καμπάνιας των ρούχων της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα στάδια παραγωγής μιας συλλογής.

Έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη προσωπική της συλλογή, που χαρακτηρίζεται ως μια cocktail collection χρηστική, για όλες τις ώρες της ημέρας. Τρέμε Victoria Beckham.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X