ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Zendaya & Sweeney: Oι συγκινητικές αναρτήσεις για τον θάνατο του Angus Cloud

«Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν την ομορφιά του Angus».

Ριάνα Στυλιανού

Χθες πρώτη μέρα του Αυγούστου, έγινε γνωστός ο θάνατος του πρωταγωνιστή της σειράς Euphoria, Angus Cloud, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών.

Ο νεαρός πάλευε για χρόνια με προβλήματα ψυχικής υγείας και μιλούσε πάντοτε ανοιχτά για το θέμα. Αν και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου του, η μητέρα του που κάλεσε το ασθενοφόρο μόλις τον βρήκε αναίσθητο ανέφερε ότι ίσως ήταν υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, οι συνάδελφοι και συνεργάτες του άρχισαν να τον αποχαιρετούν με δηλώσεις τους και αναρτήσεις στα social media. Τη σιωπή τους έσπασαν λίγες ώρες μετά η Zendaya και η Sydney Sweeney , φανερά συντετριμμένες από το γεγονός.

Η Zendaya είχε πολύ στενή σχέση με τον ηθοποιό που έχασε τη ζωή του πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, καθώς ο Cloud έπαιζε τον φύλακα – άγγελο του χαρακτήρα της, Rue. Η ίδια ανάρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, κάτω από την οποία έγραψε τα εξής: «Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν την ομορφιά του Angus. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω, να τον αποκαλέσω αδερφό, να δω το ζεστό καλοσυνάτο του βλέμμα και το λαμπερό του χαμόγελο ή να ακούσω το μεταδοτικό του γέλιο (χαμογελάω και που το σκέφτομαι). Ξέρω ανθρώπους που χρησιμοποιούν συχνά αυτή την έκφραση για όσους αγαπούν… ‘μπορούσαν να φωτίσουν κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαιναν’, πιστέψτε με όμως. Ήταν ο καλύτερος σε αυτό.

Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα απολαμβάνω κάθε στιγμή. Η καρδιά μου είναι με τη μητέρα του και την οικογένειά του και σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί, καθώς το πένθος είναι διαφορετικό για τον καθένα».

H Sydney Sweeney από την άλλη, που στο Euphoria υποδύεται την Cassie, έγραψε στο Instagram κάτω από τις κοινές τους φωτογραφίες και τα βίντεο με τον Cloud:

«Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω αναρτήσει ποτέ και δυσκολεύομαι να βρω όλες τις λέξεις. Θα μας λείψεις όσο δε μπορεί κανείς να φανταστεί, αλλά αισθάνομαι ευλογία που σε γνώρισα σε αυτή τη ζωή και είμαι σίγουρη πως όποιος σε είχε γνωρίσει αισθάνεται το ίδιο

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS