ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Υπουργείο Άμυνας και Παλάτι: Δημιουργούν χάος

Η ασυνεννοησία μεταξύ του βρετανικού υπουργείου Άμυνας και του παλατιού έχει προκαλέσει χάος για το φετινό Trooping the colour.

Μαρία Καραμάνου

Η ανεπίλυτη διαφωνία μεταξύ του βρετανικού υπουργείου Άμυνας και του παλατιού έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το υπουργείο Άμυνας απέσυρε από την ιστοσελίδα του Στρατού την ανακοίνωση για την επίσημη συμμετοχή της Kate Middleton στη στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour στις 8 Ιουνίου.

Στις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 5 Μαρτίου, το υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραστεί στην ετήσια εκδήλωση για τα γενέθλια του μονάρχη τον Ιούνιο. Η Middleton, η οποία κατέχει τον τίτλο της επίτιμης στρατηγού της Ιρλανδικής Φρουράς μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, θα εμφανιζόταν για πρώτη φορά στην εντυπωσιακή παρέλαση με τον νέο της ρόλο.

Ωστόσο, η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας για την παρουσία της μελλούσας βασίλισσας προκάλεσε αντιδράσεις, με τα Μέσα στη Βρετανία να αναφέρουν ότι θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Αντίθετα με την αρχική ανακοίνωση του παλατιού, η ημερομηνία που δόθηκε για την εμφάνισή της δεν ήταν μετά το Πάσχα των Καθολικών, αλλά σε τρεις μήνες. Τα ίδια Μέσα υποστήριζαν το παλάτι του Κένσινγκτον είναι υπεύθυνο για τις ανακοινώσεις σχετικά με το επίσημο πρόγραμμα του διαδόχου του θρόνου και της συζύγου του. Η απουσία παρόμοιας ανακοίνωσης από το παλάτι περί της συμμετοχής της Kate στην στρατιωτική παρέλαση προς τιμήν των γενεθλίων του μονάρχη, δημιούργησε ακόμη περισσότερη σύγχυση.

Ο βασιλικός βιογράφος Φιλ Ντάμπιερ δήλωσε στη Daily Mail, «Είμαι σίγουρος πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι αρκετά καλά ώστε να παρακολουθήσει την παρέλαση Trooping the Colour και το παλάτι του Κένσινγκτον έχει δηλώσει πως αυτή αναρρώνει καλά από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Πιθανώς θα την δούμε το Πάσχα και μετά ας ελπίσουμε πως όλες οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο θα εξαφανιστούν. Δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Άμυνας να μας ανακοινώνει μήνες νωρίτερα αν θα παραστεί, ειδικά, αφού αυτή δεν έχει εμφανιστεί επί δύο μήνες και έχουν γίνει τόσες εικασίες. Θα έπρεπε να έχει υπάρξει συνεννόηση με το παλάτι του Κένσινγκτον και να λένε δημοσίως τα ίδια πράγματα και οι δύο πλευρές».

Η ανακοίνωση ότι η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στις 8 Ιουνίου στη στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της, οι οποίοι έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια για να την δουν από κοντά. Η εκδήλωση είναι ήδη sold out, με αποτέλεσμα το υπουργείο Άμυνας να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής από τον Τύπο. Αντί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, το υπουργείο επέλεξε να αφαιρέσει την ανάρτηση από το site του Στρατού. Τα δημοσιεύματα του τύπου αναφέρουν ότι το «Υπουργείο Άμυνας έσπασε το πρωτόκολλο», ενώ το παλάτι του Κένσινγκτον παραμένει σιωπηλό για το θέμα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 λίρες.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS